Barcelona escollida per realitzar la Furusiyya FEI Nations en el 2015

  • Published in
csio13--137-La Federació Eqüestre Internacional (FEI) ha fet públic que Barcelona serà també durant l’any 2015 seu de la Furusiyya FEI Nations CupTM Jumping Final, la competició hípica més important del calendari hípic internacional. Aquesta serà la tercera vegada consecutiva que la pista olímpica del Real Club de Polo de Barcelona donarà acollida a aquest esdeveniment internacional.
 
 "Ens emociona molt que Barcelona sigui per tercer any seu de la Furusiyya FEI Nations CupTM Jumping Final. El Reial Club de Polo s'ha convertit ja en la llar d'aquesta final i sabem que el comitè organitzador realitzarà un treball fabulós ", va afirmar Ingmar de Vós, secretari general de la FEI.
 
"És un orgull que la FEI confiï per tercer any consecutiu en nosaltres per a albergar la final de Copa de Nacions", va assegurar Eudald Bonet, president del Real Club de Polo de Barcelona (RCPB), en conèixer la notícia. "Per a nosaltres suposa una gran alegria i recompensa a molts mesos de treball".
 
Luis Comas, president de la Fundació Reial Club de Polo de Barcelona, va ratificar que "acollir aquesta gran final confirma Barcelona com a capital de l'hípica internacional i beneficia la nostra ciutat social i econòmicament."
 
La nova fórmula per a la lliga de les Mundial de Copa de Nacions de Salts aprovada l'any passat, la Furusiyya FEI Nations Cup ™ Sèries, consta d'un total de vint-competicions repartides en les diferents lligues mundials. A la final de Barcelona participen un total de 18 equips classificats aquestes lligues, nou procedents d'Europa, dos de Nord i Centre Amèrica, Amèrica del Sud, Orient Mitjà i Àsia i un d’Àfrica.
 
Recordem que el CSIO Barcelona i la Furusiyya FEI Nations CupTM Jumping Final formen part del calendari esportiu de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), un ambiciós projecte de promoció impulsat per l'Ajuntament de Barcelona, el Govern d'Espanya i el Reial Club de Polo de Barcelona, l'objectiu és apropar el món del cavall, l'hípica i els valors esportius a la societat en general.
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI