El Real Club de Polo realitza el seu darrer CSN abans de l’estiu

  • Published in

Elizabeth GoyoagaLa pista olímpica del Real Club de Polo acollirà aquest proper cap de setmana, el seu últim Concurs de Salts Nacional abans de l’estiu, i que en aquesta ocasió serà de categoria CSN4*.

 

En aquests moments, ja han confirmat la seva participació gairebé dos-cents binomis, destacant la presencia en aquesta competició nacional de genets i amazones com Alfonso Arango, Marc Boncompte, Carlos Català, Euduardo de Aysa, Blanca Gil, Miriam García-Amado, Estrat Mateu i Gonzalo de Almeida.

Durant tres jornades,  es disputaran un total de quinze proves, cinc diàries, dues d'elles destinades a cavalls o genets novells. En aquest sentit, els binomis s’enfrontaran els dos primers dies a obstacles amb alçades entre 1.10 metres i 1.40 metres. El diumenge, dia de la clausura del CSN4*, les proves tindran alçades d’entre 1.10 metres, de la prova més petita, fins a l’1.45 metres del Gran Premi. A més, durant els tres dies, es realitzaran una prova complementària amb una alçada d’1.00 metre. Elena Boix, com a directora tècnica de l'esdeveniment, serà novament l'encarregada de dissenyar els diversos traçats .

En aquest concurs, el jurat de camp estarà conformat per Cristina de Olano com a Presidenta, amb  José Luis Ibañez, Angel Vilches i José M. Rosillo com a Vocals, amb Maria Rosa Bonavia com a Comissària, Elena Boix, exercirà de Cap de Pista, Alejandro Ramos serà l’auxiliar del Cap de Pista, Angel Vilches, actuarà com a Cronometrador i Enrique Rey serà el Delegat Federatiu.

Com dèiem, aquest serà el darrer concurs en el Club barceloní, abans de l’estiu i les competicions de Salts tornaran el Real Club de Polo ja en el mes de setembre amb un CSN2*, que es realitzarà dues setmanes abans del CSIO Barcelona 2014.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI