Cristina Buti gran protagonista del CSN4* del Real Club de Polo de Barcelona

  • Published in
  • Categoría: Salt

Cristina Buti1El Real Club de Polo de Barcelona va celebrar aquest cap de setmana un nou concurs de Salts Nacionals, que en aquesta ocasió va ser de categoria 4* i que va tenir com a gran dominadora a l’amazona catalana, Cristina Buti. A lloms de Matyss de l’Aubree, l’amazona, va conquerir el Gran Premi després de realitzar el doble recorregut sense faltes.

 

C Buti1En el Gran Premi, van classificar-se pel desempat un total de cinc conjunts, però, únicament, Cristina Buti, va poder finalitzar el seu recorregut sense faltes, a més de marcar el millor temps dels cinc binomis classificats per a la fase decisiva. En segona posició, es va classificar el binomi format per Alfonso Arango amb Quino amb un temps de 38.76 segons i 4 punts de penalització, mentre que Katia Caubó amb Canturada, va obtenir la tercera posició amb un temps de 41.16 segons i 4 punts de penalització. A les portes del podi es va quedar el genet català, Blai Capdevila, que muntant a Ubine Jambo M, va aconseguir un magnífic temps de 37.68 segons, però després d’acumular un total de 8 punts de penalització es va veure relegat a la quarta posició del Gran Premi. 

 

A més del Gran Premi, també es van celebrar durant la jornada del diumenge les proves corresponents a 1.30, 1.20, 1.10 i 1.00 metre.  A la prova corresponent a 1.30 metres, el triomf va ser per l’amazona catalana, Laura Roquet que a lloms de Fani Puigroq va aconseguir un temps de 76.51 segons, seguida del també català, Marc Boncompte, que amb Annel Z de Champion va aconseguir un temps de 77.96 segons, tancant el podi de la prova l’amazona, Patricia Fraguas, que amb Zurbaran va tancar la seva participació amb un temps de 78.32 segons. A la prova amb obstacles sobre 1.20 metres, el millor binomi va ser el format per Juan Ignacio Lasquetty amb Infine d’Amian amb un temps de 68.45 segons, seguit de Jaime Astiz amb Overfly de Riverland amb un temps de 76.56 segons, tancant el podi, Marina Gibert amb Stock des Roches amb un temps de 76.71 segons.

 

A la prova d’1.10 metres, la millor actuació va ser la protagonitzada per Andrea Nieto-Aliseda amb Sylesia amb un temps de 64.46 segons, seguida de Violeta Torras amb Zugspitze, amb un temps de 63.42 segons, mentre que Elena San Roman amb Indhira Dwerse Hagen va aconseguir la tercera posició amb un temps de 70.97 segons.  Finalment, a la prova d’1.00 metre, la primera posició es va decidir per un estret marge de temps. La victòria va ser per Judith Triadó amb Constantjin Z, que va aturar el cronòmetre en 62.30 segons, seguida de Lucas Roca amb Dorien VD Eindhoven amb un temps de 62.68 segons. A poc més de tres segons de les dues primeres posicions, es va classificar en la tercera posició, el binomi format per  Joan Caminal amb Quoll du Montjouve amb un temps de 65.59 segons. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI