24 catalans inicien avui l’assalt al Campionat d’Espanya de Salts de Menors

  • Published in

alfonsroquet1El CECYL de Segòvia, acull des d’avui una nova edició del Campionat d’Espanya de Salts de Menors, i que comptarà amb una important presència catalana, que tindrà un total de 24 binomis, que competiran en un total de quatre categories: Aleví, Infantil, Juvenil* i Juvenil.

Com dèiem, finalment s’han desplaçat fins a Segòvia un total de 24 binomis catalans, que competiran en un Campionat que tindrà un participació que rondarà els 250 conjunts. La categoria amb un major número de participants catalans serà la corresponent a la categoria de Juvenils que comptarà amb un total de tretze conjunts. A la categoria de Juvenils*, participaran finalment tres binomis, en Infantils ho faran sis binomis, mentre que en Alevins ho faran dos conjunts.

El catalans que conformen la Delegació en aquest Campionat, i que tindrà com a caps d’equips a Francisco Goyoaga i Griselda Cristófol, estarà formada per:

Joan Martinez i Joan Caminal, en Alevins.

Ignacio Martínez, Jordi Bernat, Romane Baudat, Aurea Heras, Marta Gras i Violeta Torras, en Infantils.

Alfons Roquet, Francisco Goyoaga Mollet i Sergi Segura, en Juvenils*.

Maya Torres, Santiago Colomer, Alejandro Falcones, José M. Falcones, Marina Gibert, Sara Pont, Maria Curtichs, Maria Cabre, Patricia Miret, Carlota Miret, Otti Verdú, Carlota Castellvi i Paolo Chulia, en Juvenils. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI