Les catalanes Sara Salom i Marta Gras, seleccionades per participar en el Campionat d’Europa de Menors de Salts a Arezzo

  • Published in

Marta GrasLa Comissió Tècnica de Salt d’Obstacles de la RFHE, ha donat a conèixer el llistat de binomis seleccionats per participar en el proper Campionat d’Europa de Menors de Salts, destacant la presència de les amazones catalanes, Sara Salom i Marta Gras.

 

En aquesta ocasió, la comissió integrada per l’entrenador nacional, Henk Nooren i pel director de Salts i cap d’equip, Marco Fusté, han seleccionat a un total de tretze binomis que participaran a les categories de Joves Genets, Juvenils i Children i que es farà a Arezzo del 21 al 27 de juliol. Com dèiem, la presència catalana en aquest campionat estarà formada per Sara Salom amb Clear Concert, que participarà a la categoria de Juvenils, mentre que Marta Gras a lloms de Dulana Z ho farà a la categoria de Childrens.

 

A més de les amazones catalanes, també formaran part de l’equip espanyol: Gonzalo Añón, José Fumero, Bartolomé Mayol, Paloma Barceló, Marta Bartolomé, Francisco Caba, Leticia Riva, Carlos Lange, Inés Hernández, Antonio Sánchez i Alejandro Sánchez.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI