L’Open celebra un Trofeu Benèfic per a la Investigació contra la Fibrosi Quística

  • Published in

fibrosisL’Open Sports Club celebrarà els propers dies 13 i 14 de setembre un concurs benèfic en benefici de la Fundació Parc Taulí de Sabadell per a la investigació contra la Fibrosi Quística, una malaltia genètica, que té una patologia complexa que afecta a molts òrgans, sent l’afectació pulmonar la més greu.


Aquest concurs benèfic estarà dedicat a la disciplina de Salt d’Obstacles, serà de categoria CST1* i estarà dividit en dues jornades. En total es realitzaran dotze proves oficials, amb alçades compreses entre els 0.60 metres de les proves petites fins a l’1.30 metres de les proves més grans del concurs. Les proves seran jutjades en aquesta ocasió per Ángel Vilches, com a President del Jurat, Elena Boix, serà la Cap de Pista, mentre que Raimon Miret actuarà com a Adjunt del Cap de Pista i Leonor Brozgol exercirà com a Vocal.


El termini d’inscripcions finalitza el proper dia 8 de setembre, per aquest motiu, i degut el caràcter benèfic del concurs us encoratgem en participar en aquest CST1*, que sens dubte té un valor afegit.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI