Comença el compte enrere del millor CSIO Barcelona de la història

  • Published in

RCP.CSIO13-2201En només 30 dies, Barcelona tornarà a convertir-se en la capital de l’Hípica mundial gràcies a la celebració un any més del CSIO de Barcelona, que es farà a les instal.lacions del Real Club de Polo de Barcelona, i que aquesta edició promet convertir-se en el millor concurs de la seva història.

 

Del 9 al 12 d'octubre es disputarà el CSIO Barcelona, que per segon any consecutiu serà seu de la Furusiyya FEI Nations CupTM Jumping Final, la competició per equips més important del calendari hípic internacional, Holanda, actual campiona del món, França, guanyadora de la passada edició, Estats Units, Alemanya, la gran absent de l'any passat, Gran Bretanya, Suècia, Bèlgica i Espanya, són alguns dels divuit països que han aconseguit accedir a la gran final de Barcelona. 

Un total de deu proves, entre elles tres corresponents a la Final Furusiyya, componen el programa esportiu del CSIO Barcelona. En aquesta dedició es recupera el format de dues proves nocturnes. La primera, la Copa Longines de la Ciutat de Barcelona, tindrà lloc a la nit del divendres, mentre la Gran Final Mundial Furusiyya es disputarà a la nit de dissabte. A més despunta la Copa de SM la Reina que serà el colofó ​​final de la competició, el diumenge 12 d'octubre.

"És la primera vegada que comptem amb la participació en el CSIO Barcelona d'absolutament totes les nacions punteres", confirma Ramon Català, president del CSIO Barcelona. "Els millors genets i amazones del moment que donaran màxima emoció a l'esdeveniment".  A l'espera dels dos últims classificats, que donaran a conèixer després de la prova qualificativa a Arezzo (Itàlia), els equips participants es completen amb les representacions de Canadà, Brasil, Veneçuela, Egipte, Austràlia, Japó, Aràbia Saudita i Qatar.

"És un orgull per a nosaltres acollir un esdeveniment d'aquestes característiques", assegura Eudald Bonet, pressent del Reial Club de Polo de Barcelona. "L'any passat més de 50.000 persones van visitar l'esdeveniment, és per això que en aquesta edició hem ampliat considerablement la capacitat de les nostres instal·lacions".

L'espectacle esportiu de primer nivell, es completa enguany amb exhibicions eqüestres paral·leles. D'una banda "Còrdova Eqüestre" presentarà en tres ocasions un espectacle que combina la doma espanyola amb el ball flamenc, d'una altra, Furusiyya vol sorprendre els espectadors amb una gran celebració que coronarà la gran final. La nit del dissabte, conclosa la competició, tindrà lloc un espectacle de llum, color i música, i on està prevista l'actuació d'un cantant pop de primera línia.

 

CSIO Barcelona, esdeveniment estrella de la BECH

 

El 103º CSIO Barcelona és l'esdeveniment esportiu més important de la Barcelona Equestrian Challenge (BECH), un ambiciós projecte de promoció impulsat per l'Ajuntament de Barcelona, el Govern d'Espanya i el Reial Club de Polo de Barcelona, l'objectiu és apropar el món del cavall a la societat en general. "El CSIO Barcelona és un esdeveniment per a la ciutat. Una oportunitat única per apropar el món del cavall a tota la societat. Per això també aquest any el dijous, jornada inaugural, l'entrada al recinte esportiu serà gratuïta per a tots els aficionats ", explica Luis Comas, president de la Fundació Reial Club de Polo de Barcelona, entitat creada per l'organització de la BECH fins al 2015 .  La Barcelona Equestrian Challenge consta de quatre eixos: esport, educació, salut i cultura. L'eix educatiu es vertebrarà a través d'un Pony Park perquè nens i nenes d'entre 4 i 8 anys puguin acostar-se als cavalls d'una manera diferent i pedagògica. Aquesta instal·lació, situada en un dels parcs de la ciutat, serveix a més per desenvolupar cursos d'equinoteràpia.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI