Joana Ràfols, Clàudia Escoté, Nil Busquets i Laia Arceaga campions de Catalunya de TREC Menors

  • Published in
  • Categoría: TREC

Andrea AmpurdanesAquest darrer cap de setmana es va celebrar la darrera jornada de la Lliga Catalana de TREC a les instal.lacions de Cavalls de Baldomar. A la finalització d’aquest darrer concurs, es va poder conèixer els guanyadors del Campionat de Catalunya de les categories de Benjamins, Alevins i Infantils.

 

A la categoria més petita, la de Benjamins, va tenir en l’amazona, Joana Ràfols, la seva guanyadora després d’acumular a la finalització de la temporada un total de 60 punts. A quatre punts de la guanyadora es va situar Judith Montaña, segona amb un total de 56 punts, mentre que la medalla de bronze va ser finalment per Alba Julià després d’acumular 54 punts. A la darrera jornada de la temporada, es a donar la circumstància que les tres amazones van aconseguir finalitzar també en les mateixes posicions, obtenint el triomf a Cavalls de Baldomar, l’amazona, Joana Rafols.

 

Andrea Ampurdanes2Més igualada va ser la categoria d’Alevins, una categoria on fins a cinc genets van pujar al podi. La igualtat de la que parlàvem va quedar palesa amb la lluita per la primera posició. La darrera jornada va permetre que Clàudia Escoté i Nil Busquets haguessin de compartir la primera posició després de sumar un total de 58 punts. La medalla d’Argent va ser per Gemma Miquel amb un total de 56 punts, mentre que la tercera posició va ser novament compartida, en aquesta ocasió entre Júlia Ferrerons i Joel Díaz, que van sumar un total de 50 punts. En aquesta jornada, els guanyadors van ser Nil Busquets, seguida de Gemma Miquel i Júlia Farrarons en la tercera posició.

 

Finalment, a la categoria d’Infantils, la nova campiona de Catalunya és Laia Arceaga, que a la finalització de la lliga ha sumat un total de 60 punts, seguida de Meritxell Bona, que ha obtingut la medalla d’Argent amb un resultat de 57 punts, mentre que el Bronze ha estat per Andrea Ampurdanés. Precisament aquesta amazona va conquerir la victòria a la darrera jornada per davant de Raquel Amell i de Laura Montaña. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI