Arriba la final de la Lliga de TREC

  • Published in

pau portaAquest diumenge es celebrarà a les instal.lacions de Cavalls de Trulls a la localitat barcelonina de Viver, la gran final de la Lliga de TREC corresponent a les categories Cadets*, Juniors*, Sènior*,2 ** i 3***, i que proclamaran els nous campions de Catalunya de les diferents categories.

La competició s’iniciarà a les 07:30 hores amb la reunió prèvia dels participants. Trenta minuts després es realitzarà el Control d’Equips.  A les 08:20 hores, s’iniciarà la Prova d’Orientació, que tindrà una durada aproximada de tres hores de duració. A les 12:30 hores està prevista la posada en marxa de la Prova d’Aires, mentre que a les 13:30 hores s’iniciarà la Prova de Terreny Variable. El lliurament de Trofeus i proclamació dels nous campions de Catalunya, es realitzarà a les 17:00 hores, aproximadament.

En aquesta ocasió el Jurat de Camp estarà format per Meritxell Fernández com a Presidenta del Jurat, amb Maria Sala i Ricard Monfort com a Vocals mentre que la Delegada Federativa serà Ana Isabel Martín.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI