Connemara estrena la temporada de la Lliga Catalana de TREC

  • Published in

10004067 549640348467413_384527042_n

El passat dia 2 de març, el Connemara Pony Club de la localitat empordanesa de Sant Mori, va acollir l’estrena de la Lliga Catalana de TREC de les categories de Benjamins, Alevins i Infantils.

Com dèiem, les categories que es van celebrar van ser les corresponents a Benjamins, Alevins i Infantils. Les proves d’Orientació es van realitzar dins les instal•lacions del club amb diversos nivells de dificultat segons l’edat dels genets i amazones. Els guanyadors de les proves d’Orientació van ser conquerides per Júlia Sánchez (Benjamins), Joel Diaz (Alevins) i Laia Arcega (Infantils).

La prova d’aires va transcórrer just després de les proves d’Orientació, i on els guanyadors van ser la Júlia Sànchez en la categoria Benjamins, que d’aquesta manera repetia triomf. El mateix va succeir a les categories d’Alevins i Infantils, ja que en ambdós casos, Joel Diaz i Laia Arcega tornaven a repetir triomf.
La PTV va constar de 12 obstacles de nivell pels benjamins, alevins i infantils. Les diferents dificultats combinaven a la perfecció obstacles de calma, com pujar un pla ascendent, amb proves d’explosivitat, com saltar un tronc o un arbust. En aquestes, els millors genets classificats van ser Júlia Martina en Benjamins, Joel Diaz en Alevins i Berta Romeu en Infantils.


1655896 549640041800777_585842702_nDesprés de la realització de les diferents proves, es van conèixer els guanyadors de la primeara jornada de la Lliga Catalana,que en aquesta ocasió van ser Júlia Sánchez i Blanqueta en categoria Benjamí, el binomi Joel Diaz amb Derbi es va proclamar primer líder en la categoria Aleví, mentre que el conjunt format per Laia Arcega amb Castany ho van fer en la categoria Infantil.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI