Àfrica Ruiz, Laia Casas i Meritxell Bona, s’imposen a la tercera jornada de la Lliga Catalana de TREC de Menors.

  • Published in
  • Categoría: TREC

BinomisEl diumenge dia 18 de maig, a les instal•lacions del club esportiu Binomis a la localitat de Sant Fost de Campsentelles, es va dur a terme la tercera jornada de la lliga catalana de TREC de menors, una prova que va reunir a un important número de participants. 

Les categories disputades van ser les de Benjamins, Alevins i Infantils. Les proves d’orientació es realitzaren dins les instal•lacions del club amb diversos nivells de dificultat segons l’edat dels genets i amazones. Els guanyadors de les proves d’orientació van ser els binomis Judit Montaña amb Rambo, en la categoria de Benjamins, Gemma Miquel amb TREC, en la categoria d’Alevins i Meritxell Bona amb Nil, en la categoria d’Infantils.


La prova d’aires (P.A.R) va transcórrer després de la d’orientació, on els guanyadors van ser l’amazona Laia Miquel amb K-fe en Benjamins, Aina Jorge amb Boira, en la categoria d’Alevins i Andrea Ampurdanés i Raquel Amell amb Boira, en categoria Infantils.


La Prova de Terreny Variable (PTV) va constar de 12 obstacles de nivell pels Benjamins, Alevins i Infantils. Les diferents dificultats combinaven a la perfecció obstacles de calma, com realitzar proves d’immobilitat, amb proves d’explosivitat, com saltar un tronc o un arbust.Els guanyadors de la PTV van ser Joana Ràfols amb Puk en categoria Benjamins, la Laia Casa, també a lloms de Puk, en categoria d’Alevins i Laura Guasch amb Boira, en categoria Infantils.

 

Després d’un matí intens, per la tarda, i un cop analitzades totes les classificacions de les tres proves, es van conèixer els guanyadors de la tercera jornada de la Lliga de TREC de Menors, i que en aquesta ocasió van ser els binomis formats per Àfrica Ruiz amb K-Fe, en la categoria Benjamí, Laia Casas amb Puk en la categoria d’Alevins, mentre que en Infantils, el millor conjunt va ser el format per Meritxell Bona amb Nil a la categoria Infantil.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI