El C.E. Torredembarra escenari del Campionat de Catalunya de TREC

  • Published in

binomis sant_fost_5El Centre d’Equitació Torredembarra acollirà els dies 6 i 7 de juny, una nova edició del Campionat de Catalunya de TREC de les categories Cadets, Junior*, Junior**, Sènior*, Sènior** i Sènior***.


El programa de competicions s’iniciarà el dissabte a les 08:00 hores amb la reunió prèvia, iniciant-se la revisió veterinària mitja hora després. A les 09:00 hores, s’iniciarà la primera prova del Campionat i que correspondrà a la prova d’orientació (POR), que serà l’única que es desenvoluparà durant el dissabte. La jornada dominical s’iniciarà a les 09:00 hores amb les revisions veterinàries. Una hora després, s’iniciarà la prova d’aires (PAR) mentre que a les 11:30, es realitzarà la prova de terreny variable (PTV), darrera prova del Campionat. A la finalització d’aquesta, es procedirà el lliurament de medalles que proclamarà els nous campions de Catalunya de TREC de les categories Cadets, Junior*, Junior**, Sènior*, Sènior** i Sènior***.

El Jurat de camp en aquest campionat estarà format per Adrià Tauler com a President del Jurat, amb Laura Giménez i Maria Deulofeu com a Vocals, Sabina Klingenhagen actuarà com a Cap de Pista, mentre que Francesc Rabat, exercirà de Delegat Federatiu.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI