Celebrada la quarta jornada de la Lliga Catalana de TREC

  • Published in
  • Categoría: TREC
trec ct Les instal•lacions de l’Associació Esportiva de Turisme Eqüestre de Catalunya-Cavalls de Trulls, a la localitat barcelonina de Viver, es va dur a terme la quarta jornada de la lliga catalana de TREC i que corresponia a les categories de Benjamins, Alevins i Infantils. 
 
 
La competició es va iniciar amb les proves d’orientació, que es van realitzar dins les instal•lacions del club amb diversos nivells de dificultat segons l’edat del genets i amazones. En aquesta prova els resultats van ser molts igualats i no van permetre a cap genet obtenir un avantatge suficient a la classificació general.
 
trec ct1La prova d’aires va transcórrer just després de l’orientació. En aquesta prova, els guanyadors van ser Judit Montaña  (Benjamins), Marc Ciurans (Alevins) i  Andrea Ampurdanés (Infantils).
La PTV va constar de 12 obstacles de nivell pels benjamins, alevins i infantils. Les diferents dificultats combinaven a la perfecció obstacles de calma, com pujar un pla ascendent, amb proves d’explosivitat, com saltar un tronc o un fossat.Els guanyadors de la PTV van ser Joana Ràfols (Benjamins), Clàudia Escote (Alevins) i  Meritxell Bona (Infantils). Després de la realització de les proves, els guanyadors de les diferents categories van ser Joana Ràfols amb 331 punts a la categoria benjamí, Clàudia Escote amb 317 punts a la categoria Aleví i Laia Arcega fou la primera classificada amb 329 punts en la categoria infantil.
 
Un cop acabada aquesta jornada, ja hi ha genets que han realitzat les tres proves mínimes obligatòries per poder aspirar a guanyar el campionat de Catalunya de menors. En aquests moments, la classificació general està comandada per Joana Ràfols en la categoria de Benjamins amb 56 punts, Gemma Miquel és primera en Alevins amb 54 punts i Laia Arcega comanda la classificació d’Infantils amb 55 punts. 
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI