Casals Setmana Santa

 • Published in

foto de los Casals de semana santaS'acosten les vacances de Setmana Santa i els nostres clubs comencen a organitzar els seus casals perquè els més petits puguin aprendre i gaudir de la natura a través de l'equitació.

Ruta pel Municipi d'Anglès, Girona

 • Published in

Cowboys 6 noviembreCowboys de la Selva organitza l’Itinerari Eqüestre Local IEL-01 del municipi d’Anglès, ruta destinada als aficionats de la pràctica del turisme eqüestre.

Trobada de Orelles Llargues

 • Published in

hqdefaultAquesta trobada es una nova activitat per donar a conèixer l’ús de mules i maxos en rutes. És una trobada anual per a totes aquelles persones que muntin amb orelles llargues.

Cap de setmana de Turisme Eqüestre

 • Published in

turismeequestreAquest cap de setmana, l'Associació Cowboys de la Selva i l'Associació Llampecs de Llémena organitzen ambudes rutes a cavall.

XXXIIII Cavall de Ferro

 • Published in

pedraforca estiu serra cadi puigllancadaLa Cerdanya és la comarca triada per la Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (AMAC) per a realitzar la nova edició de Cavall de Ferro els dies 9, 10, 11 i 12 d'aquest mes.

Ruta Serralada del Puig

 • Published in

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     "Voltar per Catalunya 2021" arriba a la comarca de l'Alt Maresme amb una ruta organitzada per l’Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (A.M.A.C) per dissabte dia 18.

Ruta per l’interior del Tarragonès i l’Alt Camp

 • Published in

vila rodona ampSortint de la Pobla de Montornès, la família Fortuny, ha organitzat per a L’Associació de Marxas a Cavall de Catalunya (A.M.A.C.), una ruta circular de dos dies d'una distància aproximada de 52 km.

Cap de setmana amb Cowboys de la Selva

 • Published in

cowboysL'Associació Cowboys de la Selva organitzara el proper cap de setmana, un curs d'iniciació a les rutes i viatges a cavall, així com una ruta d'autonomia per la comarca de Les Gavarres.

Ruta del Catllaràs

 • Published in

rotgers2L'Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (A.M.A.C.), ha preparat per al pròxim cap de setmana una ruta de dos dies per la comarca del Bergueda.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI