Estrenem Ruta eqüestre pel Lluçanès

  • Published in

rutes a cavallBona notícia pels aficionats a les rutes a cavall! La Federació Catalana d’Hípica, a través de la Vocalia de Turisme Eqüestre farà la presentació, diumenge 2 d’abril, de dos recorreguts eqüestres homologats a la comarca del Lluçanès.  

Casals Setmana Santa

  • Published in

foto de los Casals de semana santaS'acosten les vacances de Setmana Santa i els nostres clubs comencen a organitzar els seus casals perquè els més petits puguin aprendre i gaudir de la natura a través de l'equitació.

Ruta pel Municipi d'Anglès, Girona

  • Published in

Cowboys 6 noviembreCowboys de la Selva organitza l’Itinerari Eqüestre Local IEL-01 del municipi d’Anglès, ruta destinada als aficionats de la pràctica del turisme eqüestre.

Comença la Equitrobada 2022

  • Published in

EquitrobadaTot a punt per a la celebració de la 3era edició de la Equitrobada, la Festa del Turisme Eqüestre a Catalunya.

Cap de setmana de Turisme Eqüestre

  • Published in

turismeequestreAquest cap de setmana, l'Associació Cowboys de la Selva i l'Associació Llampecs de Llémena organitzen ambudes rutes a cavall.

XXXIIII Cavall de Ferro

  • Published in

pedraforca estiu serra cadi puigllancadaLa Cerdanya és la comarca triada per la Associació de Marxes a Cavall de Catalunya (AMAC) per a realitzar la nova edició de Cavall de Ferro els dies 9, 10, 11 i 12 d'aquest mes.

Primer itinerari eqüestre a Anglès

  • Published in

Marxa Hipica Manubens 3 L'associació de rutes eqüestres, Cowboys de la Selva ens proposa un nou itinerari eqüestre, al municipi d'Anglès.

Ruta per l’interior del Tarragonès i l’Alt Camp

  • Published in

vila rodona ampSortint de la Pobla de Montornès, la família Fortuny, ha organitzat per a L’Associació de Marxas a Cavall de Catalunya (A.M.A.C.), una ruta circular de dos dies d'una distància aproximada de 52 km.

Cap de setmana amb Cowboys de la Selva

  • Published in

cowboysL'Associació Cowboys de la Selva organitzara el proper cap de setmana, un curs d'iniciació a les rutes i viatges a cavall, així com una ruta d'autonomia per la comarca de Les Gavarres.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI