Talamanca es prepara per acollir l’EQUITROBADA 2014

  • Published in

Equitrobada

 

L’Associació de Marxas a Cavall de Catalunya, juntament amb l’Ajuntament de Talamanca, i amb el suport de la Federació Catalana d’Hípica, organitzen conjuntament del 2 al 4 de maig, una nova edició de l’EQUITROBADA, que enguany es celebrarà en aquesta localitat de la comarca del Bages.


Les activitats d’aquesta trobada hípica s’iniciaran el divendres dia 2, amb un sopar de benvinguda a tots els assistents a la Plaça dels Ànecs de Talamanca i posteriorment es celebrarà un ball a la mateixa ubicació. El dissabte, dia 3 de maig, serà el plat fort de les activitats d’aquesta edició de l’Equitrobada. Els participants es llevaran d’hora, per iniciar a les 10:00 hores, un recorregut pel poble per visitar els indrets a on es va produir la Batalla de Talamanca, que es va produir durant els dies 13 i 14 d’agost de 1714. A les 12:30, els participants realitzaran una ofrena floral el monument del Memorial 1714, en memòria dels que van lluitar ara fa tres segles. Durant el dia, es podrà visitar la recreació d’un campament del Regiment de Miquelets i del Hùssars de Moià al Camp de la Miranda i al Molí del Menut. També es podrà gaudir del Castell de Talamanca, amb una visita guiada a aquest recinte.


El diumenge, dia 4 de maig, es clausurarà l’edició 2014 de l’EQUITROBADA amb noves visites al Castell de Talamanca i amb una jornada de portes obertes de les cases del poble vell.


A continuació us deixem un enllaç amb tota la informació d’aquesta activitat:

EQUITROBADA

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI