Doma Vaquera

  • Published in

vaqueraLa Direcció Tècnica de Doma Vaquera de la RFHE ens remet un document, consensuat amb els vocals de les FFAA, amb l'actualització de les dates dels campionats autonòmics i els acords assolits en la reunió celebrada en el dia d'ahir.

Nota aclaridora Campionat de Catalunya de Doma Vaquera 2019

  • Published in

Logo FCH Color bueno pequeñoDavant les trucades i notícies rebudes al respecte de la suspensió del Campionat de Catalunya de Doma Vaquera 2019, aclarir, que aquesta Federacion, no ha dit mai que se suspengués el Campionat 2019,

Hipica Manubens acollirà un concurs de vaquera

  • Published in

anagonzalez 640x336Organitzat pels Amics de la Doma Vaquera, el proper dissabte dia 20, se celebrarà un concurs territorial 1* de doma vaquera a Centelles.

Celebrat un concurs de Vaquera a Cardedeu

  • Published in

DomaVaquera DSC2481El diumenge dia 22 es va celebrar a Can Tramp un concurs territorial de Doma Vaquera

Vaquera en el Hipic GT

  • Published in

hipic GT septiembreTal com estava previst, dissabte dia 8,  es va disputar un concurs territorial de doma vaquera en el Hipic GT de Folgueroles, amb molt bon ambient i un bon nombre de participants.

Celebrades quatre competicions a Reus

  • Published in

west forkDiumenge intens en l'Hípica West Fork que va acollir a les seves instal·lacions quatre concursos de diferents disciplines. Els assistents van poder gaudir de l'Alta escola, doma clàssica i vaquera.

Can Tramp acull la Final de la Lliga de Vaquera

  • Published in

Doma vaquera septiembreAmics de la Doma Vaquera organitzen aquest cap de setmana, a les instal·lacions de la Hípica Can Tramp de Cardedeu, la final de la lliga de doma vaquera 2019

Hipica GT celebrarà un concurs de Vaquera

  • Published in

vaquera GT 8 setiembreDiumenge que ve a Folgueroles, "Amics de la Doma Vaquera" organitzen un concurs territorial de doma vaquera categoria 1*

CAEET1 * + CDT1 * + CDT0 * + CVT1 *

  • Published in

West ForkAlta Escola, Doma Clàssica i Vaquera seran les diferents disciplines dels concursos territorials que es disputaran el pròxim diumenge a l’Hipica West Fork de Reus.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI