L’Alta Escola ja coneix els seus Campions de Catalunya 2014

  • Published in

Cto. Catalunya_Alta_EscuelaLa disciplina d’Alta Escola, va celebrar aquest diumenge dia 25 de gener, el seu Campionat de Catalunya de la temporada 2014, després de que aquest fos suspès en el mes d’octubre degut el brot de Rinopneumonitis que va haver-hi a Catalunya i que va haver de suspendre diverses competicions, entre elles, aquest Campionat de Catalunya.


En aquesta ocasió es van celebrar un total de cinc categories i que van correspondre a: Absoluts, Cavalls Joves, Alevins, Juvenils, Infantils i Benjamins.


A la màxima categoria del Campionat, Andrés Santiago, va obtenir la medalla d’Or a lloms de Kuwait Larios, amb una mitjana de 68.370%, superant a Victor Arquimbau, que amb Equador I va aconseguir la medalla d’Argent amb un total de 65.074%. A la categoria destinada a Cavalls Joves, el nou campió de Catalunya és Tomás Santiago amb TH Nautico, que va obtenir la victòria amb un resultat de 65.855%. La medalla d’argent va recaure en Álvaro Alconchel que va aconseguir una mitjana de 65.598%, mentre que la darrera posició del podi va recaure en David Santiago, que a lloms de Furtivo Mon va obtenir un total de 63.675%. A la categoria Juvenil, únicament va participar l’amazona, Marta Álvarez amb Nilo XXVII que va finalitzar el campionat amb una mitjana de 66.078%. En Infantils, Júlia Franch es va proclamar campiona de Catalunya a lloms de Brufen amb un resultat de 67.892%, mentre que la medalla d’Argent va ser per Laura Martinez Fole amb Wendy amb un total de 62.157%. A la categoria d’Alevins, Marina Caballero a lloms de Fary obtenia l’Or amb una mitjana de 73.333%, superant el binomi format per Joana Rubio amb Big Daddy que es va haver de conformar amb la segona posició amb un total de 67.184%. El Campionat es va completar amb la prova d’Alevins, categoria conquerida pel binomi format per Cristian Caballero amb Fary amb un total de 66.012%.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI