Doble concurs de Vaquera i Alta Escola en el Vila Pony Club

  • Published in
bgEl Vila Pony Club de la localitat de Sant Miquel d’Olerdola, acollirà aquest cap de setmana un doble concurs territorial de les disciplines de Doma Vaquera (CDVT1*) i de Doma d’Alta Escola (CDAEET), i que serà l’estrena oficial d’aquesta disciplina durant aquesta temporada. 
 
 
Precisament en aquest primer concurs de la temporada d’Alta Escola, es realitzaran un total de vuit categories diferents i que correspondran a Benjamins, Alevins, Infantils, Juvenils, Cavalls Joves, Nivell Mig, Nivell Intermig i Nivell Avançat. En aquest concurs, el Jurat estarà conformat per Dominique Grillot com a Presidenta del Jurat, amb Bàrbara Regás com a Vocal i Leonor Brozgol com a Delegada Federativa. 
 
En quant el concurs de Doma Vaquera, que serà de categoria CDVT1*, aquest serà el segon concurs de la temporada, després del que es va realitzar durant el mes d’abril a Can Janas. En aquest nou concurs,  els participants s’enfrontaran a un total de set proves oficials i que correspondran a les categories de Debutants, Alevins-Infantils, Iniciats, Iniciats Open, Intermedia I, Intermedia II i Domats. En aquest concurs, el jurat estarà format per Dominique Grillot, com a Presidenta, amb Antonio Caballero com a Vocal i Leonor Brozgol actuarà com a Delegada Federativa. 
 
Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI