Andreu Nogué Puig, Andreu Nogué Mercader i Jerónimo Bruno nous campions de Catalunya de Reined Cow Horse

  • Published in

jeronimobruno2El Natural Hípic va celebrar a les seves instal.lacions de Castellbell i el Vilar a la comarca del Bages, una nova edició del Campionat de Catalunya de Reined Cow Horse, disciplina que forma part de la Munta Western,  i que va proclamar a Andreu Nogué Puig, Andreu Nogué Mercader i Jerónimo Bruno nous campions de Catalunya de Working Cow.

 

A la categoria Rookie, Andreu Nogué Puig  va aconseguir la medalla d’Or a lloms d’Acheron amb un total de 140 punts. Nogué Puig, va imposar-se per només mig punt de diferència al segon classificat, que en aquesta ocasió va ser Pol Riera, que a lloms de Dry Serenade, va acumular 139.5 punts, obtenint d’aquesta manera la medalla d’Argent. El bronze de la categoria va recaure finalment en el binomi format per David Fabregat amb She Prefers Outside amb un total de 128 punts.

 

A la categoria Limited Open, el nou campió de Catalunya és Andreu Nogué Mercader, que també a lloms d’Acheron, va obtenir l’Or amb un total de 140.5 punts, superant a Juan Araquistain, que a lloms de Hicky Ginger Chex, va finalitzar amb un total de 139 punts, tancant el podi, Laia Escuer que s’enduia el Bronze muntant a Wright Savanah Chex amb un total de 138 punts.

 

Finalment, a la categoria Open, Jerónimo Bruno es convertiria en el gran protagonista de la categoria, enduent-se la medalla d’Or i la medalla d’Argent de la categoria. Bruno obtenia l’Or a lloms de Troubled Gangster amb un total de 139.5 punts, mentre que la segona posició l’obtenia a lloms de Dry Serenade  amb un total de 138.5 punts, tancant el podi, Juan Araquistain amb  Wright Savanah Chex amb un total de 135.5 punts.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI