Es posa en marxa la I Copa Federacions de Reining

  • Published in

 

cartell1La RFHE ha posat en marxa la primera edició de la Copa Federacions de Reining, i on col•laboren estretament les federacions autonòmiques de l’Aragó, País Vasc, La Rioja i Catalunya.


En la seva estrena, es realitzaran un total de quatre proves oficials puntuables per accedir a la gran Final, que tindrà classificacions individuals i per equips. La primera prova, es realitzarà el proper 10 de maig i tindrà lloc a les instal.lacions del Club Hípica Laukiniz del País Vasc. El 24 de maig, la Copa Federacions arribarà a Catalunya, concretament el Natural Hípic, centre ubicat a la localitat de Castellbell i el Vilar. El 14 de juny, els genets es desplaçaran fins a La Rioja, concretament el C.E. Los Valles. La darrera prova puntuable, tindrà lloc el 12 de Juliol en el Centre aragonés Pirineo Ecuestre.


Per poder accedir a la final, els binomis hauran de puntuar com a mínim en dues d’aquestes proves, i com a mínim una d’elles ha de ser obligatòriament fora de la seva Comunitat. En total es faran cinc categories individuals i correspondran a Novice Menors, Novice, Menors, Non Pro i Open. A la gran final, únicament accediran els deu millors binomis classificats en les diferents categories.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI