Doble concurs de Reining en el Natural Hípic

  • Published in

cartell1

Aquest dissabte les instal·lacions del Natural Hípic a Castellebell i el Vilar acolliran la I Edició de la Copa Federacions de Reining, una competició on participaran genets de l’Aragó, País Basc, La Rioja i Catalunya. A més, també es celebrarà un concurs Territorial de Reining de categoria 0*.

 

En el concurs corresponent a la Copa Federacions de Reining, aquesta serà la segona jornada, després de la realitzada el passat dia 10 de maig a les instal.lacions del Club Hípic Laukiniz del País Basc. Posteriorment a la celebració d’aquesta jornada a Catalunya, els binomis competirà a La Rioja, el 14 de juny, i la darrera prova es realitzarà el 12 de juliol a l’Aragó.


En total es faran cinc categories individuals i correspondran a Novice Menors, Novice, Menors, Non Pro i Open. Aquestes classificacions s’acumularan per a la classificació general, i on els deu primers de cada categoria accediran a la gran final.

Conjuntament amb la segona jornada de la Copa Federacions es realitzarà un concurs de Reining Territorial, que tindrà un total de cinc proves oficials i que correspondran el nivell Novice Infantil, Novice, Infantil, Pro i Open. El President del Jurat en totes dues competicions serà Josep Bernabéu.

 

 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI