Els genets catalans protagonistes de la II Jornada de la Copa Federacions de Reining

  • Published in

Laia es_campi_menors_CFLes instal.lacions del Natural Hípic de la localitat de Castellbell i el Vilar, van gaudir d’un intens cap de setmana de competicions de Reining, gràcies a la celebració d’un CRT0* i d’una nova jornada de la Copa Federacions de Reining.

 

Genets de l’Aragó, País Basc, La Rioja i, naturalment, Catalunya, van participar en la segona  jornada de la I edició de la Copa Federacions, després de la realitzada en el País Basc fa un parell de setmanes.  En aquesta ocasió es van realitzar cinc categories i que corresponien a Open, Non Pro, Youth, Novice Adults i Novice Youth. A la primera categoria, el guanyador d’aquesta jornada és Juan Araquistain Darna, amb un acumulat de 68 punts, seguit de José Gutiérrez amb 66.5 punts i Miriam Perera, en tercera posició amb un total de 62 punts.  En categoria Non Pro, Jaume Avellaneda va endur-se’n el triomf després d’acumular un total de 66 punts, seguit de Xavier Peralba en segona posició amb un total de 64.5 punts. A la categoria Youth, el triomf va ser per Laia Escuer amb 64 punts, mentre que en Novice Adults, la millor actuació va ser  per Zuriñe Oroquieta amb un total de 66.5 punts. En Novice Youth, el triomf va ser per Monica Araquistain amb un total de 67.5 punts, seguit de Diego Salinas amb 60 punts, mentre que la tercera posició va ser per Irene Salinas, 57 punts.

Després de les dues primeres jornades de la Copa Federacions, les diferents classificacions estan comandades per Julio Gómez i Monica Araquistain en Novice Menors, Francisco Javier González i Zuriñe Oroquieta, en la categoria Novice, Laia Escuer en Menors, Unai Segurola i Jaume Avellaneda comparteixen la primera posició tant en categoria Non Pro i Open. 

 

JA campió_CRT_i_CF_openPel que fa el concurs Territorial, es van realitzar un total de tres categories: Open i Novice Youth. En la categoria Open, va obtenir el triomf, Juan Araquistain amb un total de 67 punts, seguit de José Gutiérrez amb 66 punts, mentre que en Novice Youth, va conquerir la victòria Monica Araquistain amb un total de 64.5 punts. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI