El Club Hípic Quadres Julivert celebra la Final del Campionat de Catalunya de Reining

  • Published in

 

cartellreiningEl Club Hípic Quadres Julivert viurà aquest primer cap de setmana de setembre la final del Campionat de Catalunya de Reining que es completarà també amb un concurs nacional de la mateixa disciplina i que serà de categoria CRN0*.

 

El Campionat de Catalunya es dividirà en dues jornades, que es celebraran el dissabte dia 6 i el diumenge dia 7 de setembre. El primer dia de competició es faran les proves classificatòries mentre que a la jornada dominical tindran lloc les proves finals que proclamaran els nous campions de Catalunya de les categories: Novice Infantil, Novice, Infantil, Non Pro i Open. Les diferents proves que conformen l’Avanç de Programa del Campionat,  seran jutjades per José Fèlix Sànchez.

 

A més del Campionat, també es desenvoluparà una prova de categoria Nacional, i que serà de categoria CRN0*. En aquesta competició, que només es realitzarà durant la jornada del dissabte dia 6 de setembre, tindrà únicament dues proves oficials i que correspondran a les categories de Menors i Open-Absolut. De la mateixa manera que el Campionat de Catalunya, les proves d’aquest CRN0* seran jutjades per José Fèlix Sànchez i tindrà com a Delegada Federativa a Esther Salillas. 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI