Proclamats els Campions de Catalunya de Reining

  • Published in
  • Categoría: Western

 

DSC 6725_2El Club Hípic Quadres Julivert, van acollir aquest passat cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Reining de les categories Novice A, Non Pro, Novice I, Infantil i Open, i que va proclamar com a nous campions a Marta Puigagut, Andreu Nogué, Laia Escuter i José Gutiérrez.


A la categoria corresponent a Novice A, la medalla d’Or va ser pel binomi format per Marta PuigagutDSC 6460_2 amb ARC Mr Doc Madera després d’aconseguir un total de 66.50%. Precisament, la guanyadora de la categoria Novice A, va repetir podi a la categoria Non Pro, però en aquesta ocasió es classificava finalment en la segona posició, després d’obtenir un total de 66.50%, mentre que Andreu Nogué, a lloms de ML Smart Deduction, s’alçava amb la medalla d’Or amb un total de 67.00%. La tercera posició de la categoria, finalment va quedar vacant per la eliminació de la resta de participants.


DSC 6364_2A la categoria corresponent a Novice I, l’Or ca ser per Laia Escuter que muntant a Wright Savannah Chex va obtenir la primera posició de la categoria amb un total de 67.00%. Andreu Nogué obtenia en aquesta ocasió la medalla d’Argent. Nogué que sortia a pista muntant a ML Smart Deduction, aconseguia en aquesta ocasió un total de 66.00%, tancant el podi de la categoria Novice I, el binomi format per Mónica Araquistain i Hicky Ginger Chex amb un 65.50%.


En categoria Infantil, tornava a conquerir l’Or l’amazona, Laia Escuter, que novament amb Wright Savannah Chex s’enduia la primera posició amb un total de 66.50%, superant novament a Andreu Nogué i ML Smart Deduction, repetint-se d’aquesta manera la mateixa classificació que a la categoria de Novice I. La medalla de Bronze d’Infantils va ser per Pol Riera, que completava d’aquesta manera el podi de la categoria. Finalment, a la categoria Open, el nou campió és José Gutiérrez amb D.B. Danit Olena Win amb un resultat final de 67.50%, mentre que Jerónimo Bruno a lloms de Rooster obtenia la segona posició amb un total de 65.50%.

 

 

Concurs Nacional de Reining


A més del Campionat de Catalunya, també es va realitzar un CRN, dividit en dues categories: Absolut i Menors. A la primera, el gran protagonista va ser Francesc Cueto, que va endur-se’n la primera i la segona posició de la general Absoluta. Cueto, va obtenir la victòria a lloms de Talk of the Flock amb un resultat de 67.50%, aconseguint la segona posició amb Vivs Smart Blue amb un total de 66.00%, tancant el podi de la prova, José Gutiérrez amb D.B Danit Olena Win amb un resultat de 65.00%.
A la categoria Menors, el triomf va ser pel binomi format per Gabriel Cueto amb Talk of the Flock amb un resultat de 66.50, mentre que en la segona posició va recaure en Lissa Weis amb Vivs Smart Blue amb un total de 64.00%.

 

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI