Dos catalans al "Mondial du Lion" de CCE

  • Published in

lionAlbert Hermoso i Eduardo Via-Dufresne formaran part dels equips que representaran a Espanya en el mundial de cavalls joves de CCE que se celebrarà a la localitat francesa de Lió d'Angers. Enguany tindrà lloc del 15 al 18 d'octubre.

Seminari per a delegats tècnics de complet

  • Published in

Via DufresneLa direcció tècnica de CCE de la RFHE convoca un seminari destinat a l'actualització dels delegats tècnics nacionals, així com per a habilitar a jutges i dissenyadors nacionals que vulguin actuar com a delegats tècnics.

Marçal Piro va guanyar el CCI2 * de La Dehesa

  • Published in

marçal piroAmb un gran èxit de participació es van disputar aquest cap de setmana a La Dehesa, Madrid, tres concursos internacionals de complet, un ells de ponis, així com dos nacionals

Celebrat el Campionat de Catalunya CCE

  • Published in

 1320988Tot i la pluja caiguda dissabte, gràcies a la col·laboració de tots els participants i l'esforç del comitè organitzador, va poder celebrar-se en Les Tanques el Campionat de Catalunya de Complet.

Èxit de participació al Penedès

  • Published in

Penedes generica CCEDiumenge passat, amb 86 sortides a pista, es va celebrar el concurs de desescalada de salt i cross al Club Centre d'Equitació Penedes.

Èxit de participació al Penedès

  • Published in

Penedes6 27 eneroEl Centre d’Equitació Penedès va celebrar diumenge passat una prova combinada de salt i cross amb quatre categories N60, N80, N90 i N100.

Les Tanques acull el campionat de Catalunya de CCE

  • Published in

concurso completo y saltoEl Centre d'Equitació Les Tanques a Gavà acollirà el proper cap de setmana el campionat de Catalunya 2020 i un concurs nacional 1* de complet

Prova combinada desescalada de salt i cross al Penedès

  • Published in

Penedes4 27 eneroAl Club Centre d'Equitació Penedès a Font Rubi, Barcelona, se celebrarà diumenge que ve una prova combinada de salt i cross.

Combinada de salt i cross al Penedès

  • Published in

Salto y cros 9 febreroAl Club Centre d'Equitació Penedès se celebrarà el proper diumenge dia 9, una prova combinada de salt i cross.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI