Proclamats els campions de Catalunya de CCE 2014

  • Published in

la fotoDurant aquest cap de setmana, les instal.lacions del C.E. Torredembarra, va acollir la final del Campionat de Catalunya de CCE de les categories Benjamins, Alevins, Infantil, Juvenils, Absoluts i Veterans. A més de les proves corresponents el Campionat, també es van desenvolupar les proves complementàries de Promoció i 0*.

 

A la categoria més important del Campionat, la corresponent a la categoria Absoluta, després de moltes temporades de triomfs consecutius d’Albert Hermoso, en aquesta ocasió la medalla d’Or va recaure en el binomi format per Laura Farres i Narym  que s’han proclamat campions de Catalunya amb un total de 59.5 punts. Farres no va tenir gaire problemes per obtenir la medalla d’Or, ja que la resta de participants en aquesta categoria van quedar eliminats, quedant vacant, d’aquesta manera les medalles d’Argent i Bronze.

 

la foto_3Una situació semblant es va viure a la categoria de Benjamí, a on Lia de Ulacia a lloms de Puça va obtenir l’Or amb un total de 73.1 punts. Més disputada va ser la categoria d’Alevins. El campió de Catalunya és Oriol Arjona que muntant a Cantinflas va finalitzar amb un resultat de 40.9 punts, seguida de Gisela Urgell amb Neffydd Supersir amb un total de 44.6 punts, tancant el podi de la categoria, Martina Egea amb Mona amb un resultat de 50.3 punts.  En Infantils, les amazones van  ser les grans protagonistes del campionat, amb un podi íntegrament format per amazones. La medalla d’Or va ser per Carla Noguera amb Kayac amb un total de 53.4 punts, seguida de Sandra Martin amb Brinc, medalla d’Argent amb un resultat de 59.3 punts, mentre que el Bronze va ser per Aina March amb Luna Noir amb un resultat de 60.8 punts. En Juvenils, Andrea Nieto conqueria l’Or a lloms de Sylesia amb un total de 43.1 punts, seguida de Núria Lladonosa amb Lucky del Lago, en segona posició amb resultat de 51.8 punts, tancant el podi, Clara Marcè amb Onagra CP amb total de 55.9 punts.  En quant a la categoria de Veterans, que per primer cop s’introduïa dins el programa oficial de proves, va tenir en Jordi Castellví el seu guanyador, gràcies els 59.0 punts obtinguts a lloms de Fabialta Pomes. La medalla d’Argent va ser per Gabriel Calzado amb Elf amb un total de 79.5 punts, tancant el podi, Ferran Cercós amb Columbia amb un total de 80.9 punts.

 

Proves Complementàries

 

A més de les proves oficials del Campionat, es van celebrar dues complementàries: Promoció i 0*. A la categoria de Promoció, el triomf va ser per Gerard Horga amb Hanno amb un total de 52.9 punts, seguida d’Anna Bosch amb Gypso en la segona posició i Carlota Berges amb Quincy d’Arthel , a la segona i tercera posició respectivament. Finalment,  a la prova  corresponent a la categoria 0*, la victòria va ser per Núria Plazas amb Brink amb un resultat de 55.1 punts, seguida de Mar Munné amb Polka (61.3 punts), tancant el podi de la prova Jennifer Gámez amb Dakar amb un total de 63.5 punts. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI