Albert Hermoso inicia demà la seva participació als Jocs Eqüestres Mundials 2014

  • Published in

vet check CCE2Aquest matí ha començat a Haras du Pin la competició de la disciplina de Complet, amb la primera part corresponent a la Doma. Ahir els quatre binomis espanyols van superar la inspecció veterinària, debutant María Pinedo amb "Windsor H" a les 10:50.

Avui també competirà la seva germana Cristina i Helena XII (15:28 h).

 

A les onze menys deu del matí sortirà a pista María Pinedo i "Windsor H" per realitzar l'exercici de Doma, obrint així la participació espanyola en Concurs Complet, disciplina a la qual aquesta vegada Espanya acudeix amb un equip de quatre binomis, que ahir van passar tots sense problemes la inspecció.EquipoCCEweg

Al costat de María amb el hannoverià, que ja van estar en el Campionat d'Europa de 2011 de Luhmuhlen (i seleccionats en l'anterior, de 2013, al que van haver de renunciar per una inoportuna lesió), avui participarà la seva germana petita Cristina Pinedo, amb "Helena XII", debutant en una gran competició i que ha aconseguit diverses classificacions aquest any..

Demà al matí tenen previst prendre la sortida els nostres dos genets més experimentats. A les 12:02 ho farà Carlos Díaz amb "Junco CP". El de Chiclana, vigent campió d'Espanya, debuta en una gran competició a aquest Angloàrab d'Antonio Campos, de deu anys.

A les 16:32 sortirà Albert Hermoso amb "Hito CP", un altre Angloàrab, també d'Antonio Campos amb el qual ha participat en els dos últims europeus.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI