Concurs de doma i cons a Girona

  • Published in

IMG 3496Un concurs autonòmic per enganxes tindrà lloc aquest cap de setmana, per troncs i llimoneres, a la localitat de l'Estartit organitzat pel club d'enganxalls de la comarca de Girona.

Ajornat el curs de jutges i caps de pista territorial d'enganxes

  • Published in

Pista EngancheLa vocalia de Jutges i Caps de Pista de la FCH juntament amb la Comissió d'Enganxes, han decidit ajornar el curs de caps de pista i  jutges previst per a aquest mes al proper setembre.

Clínic d’Enganxes - Juan Esteve

  • Published in

IMG 3496Organitzat per la vocalia d'enganxes de la FCH, els dies 22, 23 i 24 de juny, a la a la Pista d'Enganxes de l'Estartit és realitzaran un clínic pràctic, un concurs de doma i un curs d'observador d'obstacles.

Celebrat un concurs Indoor per Troncs i Llimoneres

  • Published in

P1240496La localitat de Platja d'Aro va acollir diumenge passat un concurs Indoor d'enganxes

Curs territorial per caps de pista i jutges d'enganxes

  • Published in

Pista EngancheLa vocalia de Jutges i Caps de Pista de la FCH juntament amb la comissió d'enganxes, convoquen un curs territorial  de caps de pista i de jutges.

IV Indoor "Memorial Narcís Paguina"

  • Published in

IV Memorial Narcis PaguinaClub Hípic Estartit -Torroella de Montgrí organitza el diumenge dia 2 una prova d'obstacles per enganxes a l'Hípica Mas Paguina de l'Estartit.

Girona acull un concurs Indoor d’Enganxes

  • Published in

Enganches 15 septiembre 2019Organitzat pel Club d'Enganxes de les Comarques de Girona en la localitat de Platja d’Aro, diumenge 15,  tindrà lloc un concurs  territorial 0* d'enganxes per troncs i  llimoneres.

Concurs de primavera a “Mas Paguina”

  • Published in

IMG 3496El Club Hípic Estartit - Torroella de Montgrí celebra el pròxim  diumenge, un concurs de Doma d'Enganxes per Troncs i Llimoneres, i Ponis,  categoria territorial 0*

Enganxes a la Fira de Campllog

  • Published in

IMG-20190429-WA0016A finals d'abril es va celebrar la Fira de Primavera de Campllog i dins dels actes programats va tenir lloc el diumenge 28 un concurs Indoor de Troncs i Llimoneres, puntuable per a la Lliga Catalana.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI