Jordi Sureda, guanyador de l'Indoor de Campllong

  • Published in

tempImageQ2aOGUEl passat cap de setmana, el Club d'Enganxes de les comarques de Girona va organitzar un Indoor en el marc de la Fira de Campllong

Celebrat el Campionat de Catalunya d'Enganxes Complet

  • Published in

Cto de Noviembre4El Club Hipic Estartit - Mas Paguina ha acollit, aquest cap de setmana, el Campionat de Catalunya d'Enganxes complet 2022. 

Joan Salvi i Alex Pujadas, nous campions de Catalunya d'enganxes

  • Published in

1e2fccb0 7c14 4760 855e 8e11a355921fEl passat cap de setmana es va celebrar a La Vinya una nova edició del Campionat de Catalunya d'Enganxes, prova d'obstacles.

Finalitza l'Indor Caldes de Malavella

  • Published in

indor caldes de malavellaEl passat cap de setmana es va celebrar l'Indor Caldes de Malavella "FIRA DE LA TERRA" CAT0*, organitzat pel Club d'Enganxes Comarques de Girona.

Celebrat el clinic d'Enganxes amb Edouard Simonet

  • Published in

Clinic EnganxesDel 21 al 23 d'octubre s'ha celebrat el clínic d'Enganxes amb Edouard Simonet com a ponent, al Club Hipic Estartit - Torroella de Montgrí (Mas Paguina).

Finalitza la prova d'obstacles a la Fira de Campllong

  • Published in

primer clasificado categoría de tronco fiera de campllongAhir 24 d'abril el club d'enganxes de les comarques de Girona, va organitzar una prova d'obstacles a la localitat de Campllong, dins el marc de la fira comarcal de primavera.

Sabina Klienhagen i Joan Freixedes, nous guanyadors de la Lliga d'Enganxes

  • Published in

finall lliga enganxesEl passat cap de setmana es va celebrar al Club Hípic Estartit - Mas Paguina, la final de la lliga de Doma i Cons d'Enganxes.

Clinic d'Enganxes amb Edouart Benoit Simonet

  • Published in

1e2fccb0 7c14 4760 855e 8e11a355921fLa vocalia d'enganxes de la Federació Catalana d'Hípica ha convocat un clínic, a l'Estartit ,durant els dies 21, 22 i 23 d'octubre.

Final Lliga Prova Obstacles FCH 2021

  • Published in

5 desembre prova obstacles 2021El Club Centre Eqüestre la Vinya organitzarà, el proper diumenge dia 19 a L’Estartit, la final de la Lliga Prova d’Obstacles d’Enganxes per a troncs, llimoneres i ponis.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI