L'Estartit acull el Campionat de Catalunya d'Enganxes

  • Published in

Cto Cat EnganchesUn any més el CH Estartit-Torroella de Montgrí es l’encarregat d’organitzar el Campionat de Catalunya d'Enganxes, al mateix temps se celebrarà el "Memorial Narcís Paguina" amb un concurs complet d'enganxes.

Torroella de Montgrí va acollir un concurs d'enganxes

  • Published in

logo la vinya 2 El Club Centre Eqüestre la Vinya va celebrar diumenge passat el primer concurs  desescalada d'enganxes, doma i cons, puntuable per a la Lliga Catalana.

L’Estartit acull un concurs autonòmic d'enganxes

  • Published in

COREL ESTARTITOrganitzat pel Club d'Enganxes de les Comarques de Girona aquest cap de setmana tindrà lloc un concurs de doma i cons per a troncs i llimoneres, primera prova puntuable per a la lliga 2020.

Celebrat el concurs d'enganxes a L’Estartit

  • Published in

indoor 13 septiembreA la pista de la FCH de l'Estartit es va celebrar el passat diumenge una prova combinada de doma i cons, així com una prova indoor per troncs i llimoneres.

Concurs d'Enganxes: doma i cons

  • Published in

Enganches gUn concurs autonòmic per troncs, llimoneres, poltres 4 anys i ponis tindrà lloc aquest cap de setmana al Club Centre Eqüestre La Vinya a Torruella de Montgrí, puntuable per a la Lliga

Celebrada la final de la Lliga d'Obstacles d'Enganxes

  • Published in

Ramon-Resclosa Les instal·lacions de l'Hípica Mas Paguina van acollir, diumenge passat, la final de la lliga 2019, organitzada pel Club d'Enganxes de les Comarques de Girona.

Concurs d'Enganxes a Girona

  • Published in

doma y conos 13 septbreLa pista de la FCH de l'Estartit acollirà el proper diumenge dia 13 la 3a prova puntuable per a la Lliga de doma y cons, així com la 1a puntuable d'Indoor, ambdues per Troncs i Llimoneres.

La primera prova de la lliga de doma i cons va ser a l'Estartit

  • Published in

IMG 20200302 WA0007Tal com estava previst en el diumenge dia 1 es va celebrar a l'Estartit la primera prova puntuable per lliga 2020 de doma i cons d'enganxes.

Final Lliga d'Obstacles d'Enganxes de Catalunya 2019

  • Published in

final lliga enganxes indoorEl Club d'Enganxes de les Comarques de Girona organitzarà el proper diumenge la final de la lliga per troncs i llimoneres. Aquesta final s'hauria d'haver celebrat el dia 15 de desembre i per qüestions meteorològiques va haver de ser ajornada.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI