Proclamats els campions de Catalunya d’Enganxes

  • Published in

cto cat_enganxesL’Hipòdrom de Bàscara va ser l’escenari escollit per la Vocalia d’Enganxes per realitzar una nova edició del Campionat de Catalunya d’Enganxes, en les categories de Llimoneres i Troncs, i que van proclamar com a nous campions a Jordi Castelló i Ramón Resclosa.

 

En aquesta edició el Campionat de Catalunya es va celebrar conjuntament la Copa Mediterrània, inscrivint-se en aquesta ocasió un total de 26 cotxers procedents de Catalunya,  Comunitat Valenciana i el Sud de França, per participar un total de 17 a la modalitat de Llimonera i 9 a la de Troncs. D’aquests, 14 catalans van disputar el Campionat de Catalunya.

 

cto cat enganxes3La competició es va iniciar amb la prova de Doma. Els participants de Llimoneres van realitzar la Reprise 9, mentre que els Troncs van realitzar la nova Reprise 11 de la FEI. En Llimoneres va destacar l’actuació d’Iñaqui Solana, que va tenir una puntuació de 36 puntuacions, seguida de Dorota Raszkowska i Jordi Castelló. En Troncs, Sebastian Sabater i Alejandro Pujadas, van tenir diferències mínimes amb un resultat de 51.35 i 51.56, respectivament.

A la prova de Manejabilitat, Paco Ballester amb 4 punts i Iñaqui Solana amb 6 punts de penalització van ser els millors classificats en Llimoneres i Sebastián Sabater amb 17 punts i Ramón Resclosa amb 18 punts, en la categoria de Troncs.  Finalitzada la prova de Manejabilitat, i fora de concurs, set cotxers infantils amb enganxes de Ponis, van realitzar una prova combinada de Manejabilitat i Obstacles, que van fer gaudir tant els joves participants com els espectadors que es trobaven a Bàscara.

 

10370978 10152009546906856_7243782047880965498_nEl diumenge es va celebrar la darrera prova, corresponent el Marathon, que es va realitzar sense cap incidència, proclamant a la finalització els guanyadors del Campionat de Catalunya de 2014, i que finalment han estat:

 

En Llimoneres, la medalla d’Or, recau en Jordi Castelló, la medalla d’Argent en Dorota Raszkowska i Pere Lloveres.

 

En Troncs, el nou campió de Catalunya és Ramón Resclosa , obtenint l’Argent, Iu de Sans, mentre que el Bronze va ser finalment per Alex Pujadas. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI