Convocat un curs per a jutges nacionals i supervisors de Horseball

  • Published in

Horseball ArbEl Comitè Tècnic de Jutges (CTNJ), en col·laboració amb la Direcció Tècnica de Horseball han convocat un curs per a la formació de nous jutges nacionals i de delegats-supervisors de Horseball

HB Banyoles i Malla Campions d'Espanya i de la I edició de la LNH de Horseball 2020

  • Published in

cto EspAquest passat cap de setmana, a les instal·lacions de el Club La Dehesa de Madrid s'han celebrat les 3 jornades finals de la Lliga Nacional de Horseball,

Jugades les jornades 17a i 18a de la Lliga Catalana i la 13a i 15a de la Lliga Nacional

  • Published in

Jornada 15 Lliga Cata 8 marzo 2020Aquest cap de setmana el 7 i 8 de març, s’han disputat els partits corresponents a la 17a i 18a jornades de la Lliga Catalana i de la 13a i la 15a de la Lliga Nacional de Horseball a les instal·lacions del Centre Equitació Esportiva Cardedeu.

La FIHB tindrà la seva seu social a Barcelona

  • Published in

ESP Horseball 2Durant l'Assemblea General virtual de la Federació Internacional de Horseball (FIHB), celebrada el passat 20 de març,  es va escollir la nova junta directiva de la qual Francesç Puy forma part com a Secretari General.

Nova jornada de la Lliga Nacional de Horseball

  • Published in

Foto horseball B.BarnilsEl Club Horseball Banyoles de Porqueres acollirà, diumenge que ve,  la 6a jornada de la I Lliga Nacional de Horseball, categories Absolut Mixt i Femení.

Disputada una triple jornada de la II Lliga Mediterrània

  • Published in

cartel liga mediterrania 2020Aquest cap de setmana passat es va disputar una triple jornada de Horseball corresponent a la II Lliga Mediterrània. Vendres (França) va acollir la competició amb partits corresponents a les categories de Sub 16, Femení i Mixte.

Torna la Lliga Nacional de Horseball

  • Published in

Jornada 15 Lliga Catalana 8 marzo 2020El Club Horseball Banyoles de Porqueres acollirà el proper cap de setmana dues noves jornades de la Lliga Nacional de Horseball, categories Absolut Mixt i Femení

Inscripcions per la Lliga de Horseball 20-21

  • Published in

Jornada 15 Lliga Catalana 8 marzo 2020Després de l’obligada suspensió de la Lliga 2019-2020 per la Covid-19, anunciem l’obertura de les inscripcions per la Lliga catalana 2020-2021. Els equips que hi vulguin participar tenen de termini per apuntar-s’hi fins el 10 d’agost.

Celebrada la 14a jornada de la Lliga a Folgueroles

  • Published in

GT 2.jpg Enric TanaAhir diumenge, 23 de febrer, es van disputar els partits corresponents a la 14a jornada (que havia estat aplaçada) de la Lliga Catalana de Horseball al Club Hípic GT.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI