Nova Convocatòria de Curs de Promoció a Àrbitre Territorial i Supervisor de Horseball (2)

  • Published in
  • Categoría: Horseball

Can BaioCamprodon1El Comitè Tècnic de Jutges de la Federació Catalana d’Hípica, en col·laboració amb la Comissió de Formació i la Vocalia de Horseball de la Federació Catalana d’Hípica, convoquen una nova convocatòria del Curs de promoció d’àrbitre territorial i supervisor federatiu català de Horseball.

En aquesta nova edició, s’han convocat un total de quinze places d’àrbitres territorials i quinze de supervisors federatius i per poder participar els candidats hauran de tenir 18 anys o més i tenir en vigor la llicència federativa en curs (Temporada 2015). El curs es desenvoluparà el proper dia 10 de gener de 2015 a les instal.lacions del Club Horseball Garrotxa i tindrà com a Director del Curs a Francesc Puy (Jutge Internacional), mentre que els ponents del curs seran Leonor Brozgol (Vicepresidenta de la FCH), Marià Clavell (Jutge Internacional) i Leonor Canut (Jutge Territorial i Supervisora Federativa).

 

Aquest curs estarà dividit en tres etapes:  Una part teòrica i comú pels dos grups, consistent en l’estudi de la normativa apicablea la disciplina de Horseball. Una segona, específica per separat per cada grup amb l’estudi de la metodologia de treball i casos pràctics. La tercera part del curs, tornarà a ser conjunta i consistirà en una avaluació final dels participants del curs.

 

Per poder participar en aquest curs, s’haurà de presentar la sol.licitud a la FCH a través del correu: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

El preu d’aquest curs és de 25€ que s’han d’abonar en el següent número bancari:

2100.0884.10.0200219183

El comprobant del pagament haurà de ser enviat a: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

Si voleu més informació podeu descarregar-vos el següent document:

Convocatòria_curs_arbitres_i_supervisors_2014-2015.pdf

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI