III Gala del Horseball Català

  • Published in

IMG 90471El proper dia 7 de febrer, la comissió de Horseball de la Federació Catalana d'Hípica, retrà homenatge  als jugadors i jugadores, entrenadors i clubs de Horseball que durant la temporada 2014 van obtenir diferents èxits esportius.  

 

La III Edició de la Gala del Horseball, es realitzarà com dèiem el proper dia 7 de febrer, a les instal.lacions del Restaurant La Deu d’Olot, i  es reconeixerà els genets i amazones que van obtenir medalla en els Campionats d’Espanya, d’Europa o en Campionats internacionals com Chambly o St. Georges d’Orques.  Recordem que l’any 2014, va ser un any ple d’èxits pel Horseball català, ja que fins a tretze jugadors catalans van formar part del Quadre d’Honor del Horseball mundial (WHR), aconseguint-se a més fins a un total de vuitanta medalles de totes les categories en les diferents competicions.

 

Per poder participar en aquesta III edició de la Gala del Horseball català, les inscripcions estaran obertes fins el proper dia 25 de gener . El preu del sopar serà de 25 euros per Adults, mentre que el cost del Menú Infantil serà de 15 Euros. Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb la Sra. Leonor Canut en el següent telèfon: 661.612.091. 

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI