Continua la Lliga Catalana de Horseball amb la celebració de la Tercera Jornada

  • Published in

DSC 20381El Club Hípic GT, de la localitat de Folgueroles, acollirà la tercera jornada de la Lliga Catalana de Horseball, que tindrà en aquesta ocasió un total d’onze partits oficials i que correspondran a les categories d’Èlit, Femenina, Segona Divisió, Tercera Divisió, Sub-14, Sub-12 i Sub-10.

 

La competició, que tindrà lloc el diumenge, s’iniciarà a les 10:00 hores, amb el partit de Segona Divisió entre Can Comas i Les Alforges. Seguidament, es posarà en marxa el duel corresponent a la categoria Sub-12 entre l’equip local del GT i El Serrat. A les 11:20 hores, aproximadament, es celebrarà el partit de Sub-10 entre Les Alforges i el GT. Coincidint amb el migdia, un nou equip del GT, en aquest cas de categoria Sub-14, jugarà el seu partit contra Malla. A la conclusió d’aquest matx, es disputarà el primer partit de la categoria Femenina i que correspondrà a Malla contra Les Alforges. A més d’aquest duel, aquesta categoria es completarà amb els partits entre els equips del CEEC i el GT i del Chea Cuore i Can Comas. La categoria de Segona Divisió es completarà aquesta setmana amb el duel entre MS Team i Malla, mentre que a Tercera Divisió es viurà un únic duel i que correspondrà a l’Hípic GT  i Can Caldes.

 

Finalment, la tercera jornada de la Lliga Catalana es completarà amb dos partits d’Èlits i que enfrontaran a Malla contra El Serrat i el CEEC contra l’equip local del GT. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI