Gran nivell a la categoria femenina a la Tercera Jornada de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

 K4D87611Aquest darrer cap de setmana, s’ha celebrat a les instal.lacions del GT a la localitat de Folgueroles, la tercera jornada de la Lliga Catalana de Horseball, que ha tingut un total de deu partits de les categories corresponents a Èlit, Segona i Tercera Divisió, Femenina, Sub-14, Sub-12 i Sub-10.

 

La tercera jornada de la Lliga Catalana, es va iniciar amb el partit de Segona Divisió entre els equips de Les Alforges i Can Comas. Un partit força desnivellat en el que els de Camós van dominar el duel des de l’inici amb una gran defensa i encert en atac, sumant a la finalització del partit un resultat final de 13 cistelles a 0.  A la mateixa categoria es va celebrar el partit entre els debutants del MS Team i Malla, que va tenir com a guanyador a aquest últim per un resultat d’ 1 a 10.

 

 K4D87371Aquesta tercera jornada es va concloure amb un partit de la categoria Èlit i que va ser el que va enfrontar a Malla contra El Serrat per 9 cistelles a 6. Abans d’aquest partit que va posar el punt i final a aquesta tercera jornada es van celebrar un total de set partits més.  La categoria amb un major número de partits va ser la categoria Femenina amb un total de tres partits. En el primer, Les Alforges es va imposar sense problemes a Malla per 12 a 2. El CEEC, també va doblegar sense problemes el GT per 10 a 2, mentre que el Chea Cuore també va imposar-se amb facilitat el seu rival, que en aquesta ocasió va ser Can Comas a qui va vèncer per 12 a 1.

 

De la Tercera Divisió, es va realitzar un partit i va ser el que va enfrontar el GT contra Can Caldes, amb victòria dels locals per 8 a 2. La Tercera jornada es va completar amb els partits de Sub-14, Sub-12, Sub-10. En el primer, el GT va haver de lluitar fins el final per derrotar 8 a 5 a Malla, mentre que a la categoria Sub-12, els locals van doblegar El Serrat per 13 a 6, mentre que a Sub-10, Les Alforges i el GT van empatar a 7 cistelles en un partit molt igualat.  

 

La propera jornada es celebrarà a les instal.lacions del CEEC a Cardedeu i que tindrà un total d’onze partits de diferents categories.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI