Can Tramp acull la quarta jornada de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

Garrotxa -_Camprodon_20Les instal.lacions del Centre d’Equitació Esportiva de Cardedeu (CEEC) celebra una nova jornada de la Lliga Catalana de Horseball, que en aquesta ocasió serà la quarta i que disputarà un total de 10 partits oficials.

 

La quarta jornada s’iniciarà a les  10:00 hores del diumenge dia 25 de gener  amb el partit corresponent a la categoria Femenina entre Les Alforges A i Can Comas. En aquesta categoria, es celebraran, a més d’aquest partit, dos més i que enfrontaran a La Garrotxa i El Serrat i al Chea Cuore i l’equip local del CEEC. En categoria Èlit, es jugaran dos partits. En el primer, el protagonitzaran els equips de Malla i Garrotxa,  mentre que el segon duel de la categoria Èlit, el jugaran l’equip local del CEEC contra Les Alforges de Camós.

 

De la Segona Divisió, únicament es jugarà un partit i serà el que enfronti a MS Team contra Can Comas, mentre que a Tercera Divisió, també es jugarà un únic partit, que serà entre el CEEC i l’Hípic GT. Finalment, la quarta jornada es completarà amb tres partits més, corresponents a Sub-16, Sub-12 i Sub-10. A la primera d’aquestes categories, jugaran els locals del CEEC contra Malla, un duel que es repetirà també en la categoria Sub-12 , mentre que en Sub-10 es jugarà el partit entre el CEEC i Les Alforges.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI