El CEEC resisteix la pressió de Les Alforges i continua invicte

  • Published in

CEEC-Chea Cuore_-_Foto_de_Joan_CañadaLa quarta jornada de la Lliga Catalana de Horseball, celebrada  en el CEEC de Cardedeu,  es va iniciar amb un partit de la categoria femenina, en el que l’equip de Les Alforges A, es va imposar amb comoditat a Can Comas amb el resultat final de 11 a 3. Des del primer moment, les amazones de Camós van dominar el partit, marxant-se el descans amb una avantatge de 6 a 1.

Un altre partit de la categoria femenina, enfrontava al Chea Cuore, campiones d’Espanya i subcampiones d'Europa, contra el CEEC, les actuals campiones de la Lliga Catalana, en un duel  molt esperat i que no va decebre a les expectatives generales.  La victòria en aquest partit se l'ha va endur el Chea Cuore amb un resultat de 5 a 2. Les jugadores del Chea Cuore van realitzar un gran partit, dominant des de l’inici a les seves rivals. A l’últim duel de la categoria les jugadores del Serrat guanyaven amb comoditat el seu duel contra La Garrotxa per un resultat de 15 a 0.

 

En el primer partit de la categoria Èlit d’aquesta jornada , l’emoció va ser la tònica general entre Malla i La Garrotxa, en un partit dividit clarament en dues meitats.  A la primera, el partit va ser dominat per Malla que va imposar-se per 4 a 3, no obstant, a la segona,  el partit va capgirar-se del cantó de La Garrotxa, que va terminant remuntant el partit imposant-se per un resultat de 7 a 6.  L’altre partit de la categoria,  va enfrontar als equips del CEEC i Les Alforges . El CEEC començava dominant clarament, amb un avantatge significatiu de 6 a 2, no obstant els últims cinc minuts de la segona part l’equip de Les Alforges ha  posat pressió a l’equip del CEEC i, tot i una bona i emocionant remuntada amb 3 cistelles, el partit ha acabat amb un resultat de 8 a 6 a favor dels de Cardedeu.

 

Els benjamins del CEEC i del Malla van fer gaudir al públic amb un partit molt disputat. A la primera part, l’equip de Malla portava un avantatge de 5 a 3, però els petits del CEEC no s’han permès perdre aquest partit i a la segona part han lluitat per remuntar el partit, acabant amb un empat a 10. Un partit de Poussins, un de Sub 16, un de tercera i un de segona divisió completaven els deu partits d’aquesta quarta jornada de la lliga. La propera cita de la Lliga Catalana de Horseball serà al Serrat de Moià el proper cap de setmana, 31 de gener i 1 de febrer, ambdós dies a partir de les 10 del matí.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI