Arriba la vuitena jornada de la Lliga Catalana de Horseball a Cardedeu

  • Published in

CEEC- Malla1Les instal.lacions de Centre d’Equitació Esportiva de Cardedeu (CEEC), acolliran aquest cap de setmana una nova jornada de la Lliga Catalana de Horseball, que en aquesta ocasió serà la vuitena jornada i que tindrà un total de dotze partits.

En aquesta ocasió, els espectadors viuran duels de les categories: Èlit, Segona Divisió, Tercera Divisió, Femenina, Sub-16, Sub-14, Sub-12 i Sub-10.

 

A la Divisió Èlit, es jugaran un total de dos partits i que enfrontaran a l’equip local del CEEC contra El Serrat i a La Garrotxa contra l’Hípic GT.De Segona Divisió, es jugarà únicament un partit i serà el que enfronti a Malla contra MS Team. A la Tercera Divisió, també es disputaran dos partits i que tindran com actors principals als jugadors d’ El Serrat i Esparreguera i del CEEC contra Can Caldes, respectivament. En categoria femenina, les jugadores del CEEC s’enfrontaran a les de Can Comas, mentre que en la categoria Sub-16, Les Alforges rendiran visita el CEEC. A la categoria Sub-14, es jugaran tres partits i que seran els que enfrontin a Esparreguera B contra El Turó, Les Alforges contra l’Hípic GT i del CEEC contra Esparreguera A. La jornada es completarà amb un partit de categoria Sub-12 (El Serrat – CEEC) i un de categoria Sub-10 (Hípic GT i CEEC). 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI