El CEEC continúa invicte a la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

CEEC-Serrat J8La vuitena jornada de la Lliga Catalana de Horseball, que s’ha celebrat a les instal.lacions del CEEC de Cardedeu, ha deixat a l’equip local de Cardedeu com a líder invicte de la Categoria Èlit després de sumar un nou triomf, en aquesta ocasió contra El Serrat per 14 a 4. A més d’aquest partit, es van desenvolupar onze partits més de diferents categories.

 

A més d’aquest duel de la màxima categoria, també es va jugar el partit entre La Garrotxa i el GT que va finalitzar amb triomf dels primers per 8 cistelles a 6. A Segona Divisió, es va jugar el partit entre Malla i Can Comas, amb victòria dels primers per 11 a 7. A la Tercera Divisió, els dos partits que es van jugar, es van decidir per la mínima. En el primer, El Serrat va imposar-se a Esparreguera (5-4), mentre que els locals del CEEC van guanyar a Can Caldes (6-5).

 

En categoria femenina, les noies del CEEC tampoc es queden enrere i continúen una setmana més amb el seu alt nivell de joc, imposant-se aquesta setmana a l’equip de Can Comas. Amb el seu habitual estil de joc, ràpid i efectiu, sumen una altra victòria en aquesta lliga després de finalitzar el duel amb un resultat de 8 a 3. En categoria Sub-16, Les Alforges van endur-se’n el triomf contra l’equip local del CEEC per 9 a 6 en l’únic partit de la categoria. A la categoria Sub-14, es van jugar un total de tres partits. En el primer, El Turó va doblegar amb suficiència a l’Eparraguera B per 2 a 8, en el segon partit, Les Alforges va guanyar per 7 a 3 contra l’Hípic GT, mentre que en el darrer duel de la categoria, els locals del CEEC no van tenir rival en el seu partit contra l’Esparreguera a qui va guanyar per 17 a 1.

 

La vuitena jornada es va tancar amb dos partits més, un de la categoria Sub-12 i un altre de categoria Sub-10. A Sub-12, el CEEC es va imposar en un duel vibrant contra El Serrat a qui va derrotar per només una cistella de diferència (8-7), mentre que en la categoria Sub-10, el GT va derrotar amb solvència el CEEC per 6 a 1.

 

La proper jornada de la Lliga Catalana es jugarà a l’Hípica Can Caldés de Sant Cugat.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI