Can Caldes seu de la novena jornada de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

Can BaioCamprodon1L’Hípica Can Caldés, de Sant Cugat del Vallés, acollirà aquest proper diumenge dia 1 de març, la novena jornada de la Lliga Catalana de Horseball, que tindrà un total d’onze partits de les categories d’Èlit, Segona Divisió, Tercera Divisió, Femenina, Sub-14, Sub-12 i Sub-10.

 

La jornada arrancarà el diumenge a les 10:00 hores amb el duel de la categoria Sub-14 entre els dos equips d’Esparreguera: l’A i el B. Seguidament es celebrarà el partit de Tercera Divisió entre Banyoles i El Serrat, i que serà el primer de la categoria, que es completarà amb tres partits més. Coincidint amb el migdia es jugarà el partit entre l’Esparreguera i el GT, a les 13:20 hores, es jugarà el partit entre La Foixarda i Can Caldés, tancant la jornada de Tercera Divisió el partit entre El Turó i el CEEC. A Èlit, Les Alforges de Camós s’enfrontaran en un duel vibrant a l’actual líder de la categoria, el CEEC. A més d’aquest, també es jugarà a la mateixa categoria el partit entre Garrotxa i Malla.

 

A les 12:40 hores, s’iniciarà el partit de categoria Sub-12 entre el CEEC i Les Alforges, mentre que a la categoria Sub-10, El Serrat i el CEEC protagonitzaran l’únic partit de la categoria. La novena jornada es tancarà amb el partit de Segona Divisió entre Les Alforges i Malla, i el de la categoria Femenina entre Les Alforges B i La Garrotxa. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI