Dotzena Jornada de Lliga de Horseball a Cardedeu

  • Published in
  • Categoría: Horseball


CEEC-Can-Baió1Diumenge 30 de març  a partir de les 10 del matí, es celebra a Cardedeu la dotzena jornada de la Lliga, amb 14 partits de les categories d’elit, femenina, 2ª divisió B, sub 16, sub 14 i sub 12.

En la categoria d’elit, Les Alforges de Banyoles no poden fallar davant del Serrat de Moià si volen continuar tenint opcions de guanyar la Lliga i no ho tindrà fàcil, tal com es va poder veure en la passada jornada on els de Banyoles van imposar-se als de Moià per només un gol.
Aquest partit de màxima rivalitat el podrem veure a les 12.55. Abans, a les 11.10,  hauran competit el Malla contra el Garrotxa, i més tard,  a les 14.40 el CEEC de Cardedeu, que aquesta vegada juga a casa, contra el Camprodon.

A partir de les 15.15, estan programats els tres partits de la categoria femenina que enfrontaran a Les Alforges de Banyoles contra El Turó de Fonteta, el CEEC de Cardedeu contra el Camprodon i el Can Baió de Serinyà, que encara no ha perdut cap partit,  contra El Serrat de Moià.

En la darrera jornada de horseball Les Alforges A, de la categoria sub 14, va guanyar als darrers segons a La Devesa dels Bous, i només quinze dies després, a les 11.45, les noies de Camprodon tindran l’oportunitat de demostrar que encara tenen opcions a la lliga.

Tancarà la jornada un partit de la nova categoria 2ª divisió B en el que jugaran el CEEC contra el Serrat de Moià.

 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI