Arriba la VI edició del Torneig Internacional de Horseball Femení de Les Alforges

  • Published in
  • Categoría: Horseball

6openalforges1Aquest proper cap de setmana, del 2 al 4 de maig, tindrà lloc a les instal•lacions del Parc Eqüestre Les Deus de Porqueres ( Banyoles) el VI Open Alforges Internacional de Horseball Femení i el IV Torneig Alforges Internacional de Horseball Ponis. 

Aquesta edició, el centre gironí aplegarà a un total de 28 equips, procedents d’ Itàlia, França, Anglaterra, Espanya i Catalunya que participaran en les categories Sub-12, Sub-14, Sub-16 i Femenina. També, i durant els dies 2 i 3, es celebrarà el IV Torneig Jordi Serra, on hi prenen part jugadors internacionals que han participat en campionats europeus sub 16 en totes les edicions des del 2006 a Saumur i que avui en dia ocupen llocs destacats en el rànquing mundial de jugadors de Horseball. Aquest any, com a novetat, els organitzadors han convidat a jugadors estrangers per afegir encara, més qualitat i espectacle.


El divendres i dissabte les jornades començaran a partir de les 11:20 del matí amb el Torneig de Ponis i continuaran per la tarda amb els partits de l'Open Femení. A les 15:20 i a les 17:20 estan programats els dos partits del Torneig Jordi Serra. El diumenge la jornada començarà a les 9 del matí amb les finals de les categories de ponis i les finals de l'Open Femení i està prevista que finalitzi a les 16:00 amb el lliurament de trofeus.


Una bona proposta per aquest pont de maig, una cita obligatòria per a tots els amants del Horseball i un bon moment per conèixer aquest esport, tan apassionant i espectacular, per a tots aquells qui no han tingut l'oportunitat de gaudir-lo encara i on l’entrada el recinte és lliure i gratuïta.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI