Arriba la dissetena jornada de la Lliga Catalana de Horseball

  • Published in

Femenina Camprodon-GT1Aquest proper diumenge es celebra una de les darreres jornades de la Lliga Catalana de Horseball, que arriba a la seva dissetena jornada i que es farà a les instal.lacions del C.H. Vall de Camprodon de la localitat de Vilallonga de Ter.


En aquesta ocasió es celebraran un total de dotze partits, de les categories corresponents a Primera Divisió Èlit, Segona Divisió B, Femenina (que viurà les seves dues semifinals), Sub-16, Sub-14 i Sub 10.


La competició s’iniciarà a les 10:00 hores amb la primera semifinal de la categoria Femenina i que enfrontarà el CEEC contra Les Alforges. L’altre semifinal enfrontarà a Can Baió contra El Serrat. A les 10:35 hores, es jugarà el primer duel de la categoria Segona Divisió B, entre els equips de La Foixarda i Esparreguera. A més d’aquest partit, també es jugaran els partits entre l’Hípic GT i el CEEC i El Serrat contra Esparreguera, matx que posarà el punt i final a la dissetena jornada i que té previst el seu inici a les 16:25 hores aproximadament. A les 11:10, començarà el partit de la categoria Sub-14 entre Les Alforges i Malla, mentre que l’Hípic GT s’enfrontarà contra Camprodon. Coincidint amb el migdia es jugarà l’únic partit de la categoria Sub-10 i que enfrontarà a Camprodon contra El Serrat. De Primera Divisió, es faran un total de tres partits, i enfrontaran a la Garrotxa contra l’equip campió d’aquesta temporada, el CEEC, Les Alforges es veurà les cares contra Malla i Camprodon contra El Serrat. Finalment, la jornada es completarà amb un únic partit de la categoria Sub-16 i que enfrontarà a Malla contra Can Comas.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI