Esther Algueró candidata al Premi a la Dona Dirigent Esportiva de la UFEC

  • Published in
  • Categoría: Horseball

esther algueroLa federada catalana, Esther Algueró, Presidenta actualment del Club Esportiu Hípica Can Baió de Serinyà, ha estat nominada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya per optar al Premi a la Dona Dirigent Esportiva.

El proper dia 19 de juny, es coneixerà a la guanyadora de la 4t Edició dels Premis Dona Dirigent, una vegada finalitzada la reunió del jurat que avaluarà les quinze candidatures que han estat finalistes per rebre aquest guardó. La representant del nostre esport en aquest selecte grup de quinze dones dirigents, és com dèiem Esther Algueró, actual presidenta de Can Baió, i que anteriorment va ser responsable del C.E. Les Alforges, membre de la Junta Directiva del Consell Esportiu del Pla de l’Estany, i amazona molt vinculada a la disciplina de Horseball.

La candidatura d’Esther Algueró haurà de competir en aquesta ocasió amb candidatures de dones dirigents d’altres esports com Piragüisme, Natació, Patinatge, Rugbi,  Voleibol, Esports Adaptats o Vela entre d’altres.  

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI