Can Tramp escenari de la darrera jornada de la Lliga Catalana de Horseball 13/14

  • Published in

Fem.El SerratHípic_GT1El Centre d’Equitació Esportiva de Cardedeu (Can Tramp),  acollirà aquest cap de setmana la darrera jornada de la Lliga Catalana de Horseball de la temporada 2013/2014, i que tindrà un total de 13 partits oficials, a més d’una exhibició entre les seleccions catalanes absolutes i Sub-21.

 

La darrera jornada s’iniciarà amb dos partits de la categoria Sub-10 i que enfrontaran a Les Alforges contra l’Hípic GT i a Camprodon contra El Serrat. Seguidament es jugaran els partits entre El Turó contra el CEEC i Malla contra el GT, corresponents a la categoria Sub-12. A la finalització d’aquest parell de partits, es jugaran un total de quatre partits de la categoria Sub-14. El primer serà el que enfrontarà  a La Garrotxa contra Les Alforges A, posteriorment es realitzarà el duel entre La Devesa dels Bous contra Malla, el GT contra el local del CEEC i finalment el partit entre Camprodon i Les Alforges B.

 

A més d’aquests partits es jugaran cinc partits de la categoria femenina, destacant la gran final, que jugarà El Serrat contra el CEEC i que determinarà l’equip guanyador d’aquesta temporada. També es disputarà el duel per la tercera i quarta posició i que enfrontarà a Can Baió contra Les Alforges,  i un triangular entre Camprodon, El Turó i el GT, que determinarà la cinquena, sisena i setena posició.

 

Per la tarda, aproximadament a les 17:30 hores, es realitzarà un partit d’exhibició entre les seleccions catalanes Absoluta i Sub-21, hi haurà també una exhibició de Volteig abans del lliurament dels Trofeus a tots els campions de Lliga de la Temporada 2013-2014, que d’aquesta  manera posarà el punt i final a una emocionant temporada. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI