El Serrat de Moià guanya el Campionat d’Espanya de Clubs de Horseball Sub-16

  • Published in

El Serrat-Or1Dins el programa de competicions del Campionat d’Espanya de Ponis, es va celebra el Campionat de Clubs de Horseball i que va ser pràcticament un monòleg dels equips catalans que es van endur les tres medalles en joc, i on el Serrat de Moià es va proclamar campió d’Espanya.

L’equip de Moià, arribava a aquest campionat sense haver perdut cap partit en tota la temporada i va mantenir la seva imbatibilitat durant aquest campionat gràcies el triomf en els quatre partits que va disputar. L’equip, format per, Martina Feliu, Meritxell Feliu, Dani Marfà, Carlota padró, Clara Purtí i Álvaro Viu i entrenats per Duncan Margalef, va superar cada partit fins a proclamar-se campió d’Espanya després de superar a l’equip del GT format per, Isaac Fandós, Josep Fatjó, Joan Fatjó, Carla Gusi, Ona Montmany i Martina Pagès i entrenat per Guillem Tañà. El podi del campionat el va completar el també equip català de Mas Batlló-Malla, format per Bruno Cabao, Laura Casillas, Marta Colls, Isaac Grau, Paula Jiménez i Alexandra Solà i entrenats per Gerard Garcia.

 

A més dels premis per equips, la jugadora del Serrat, Clara Purtí, amb Star, va rebre el premi el millor binomi del Campionat. En el transcurs de l’entrega de premis, es va donar a conèixer la Selecció Espanyola Sub-16 que participarà en el proper Campionat d’Europa, i on han estat seleccionats els catalans, Josep Fatjó, Meritxell Feliu, Bruno Cabau, Clara Purtí, Álvaro Viu i Carlota Padró. Com a reserves han estat seleccionats: Paula Jiménez, Isaac Fandós i Claudia Fernández.  

Fotografia: Pedro Viu

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI