“El meu cavall, Fuerstenau, i jo hem tingut feeling des de el principi”

  • Published in

carla onrubia amb fuerstenauAquesta setmana, la nostra amazona Carla Onrubia i la seva entrenadora, Laia Barranco han estat protagonistes del programa "Més que Esport" de Ràdio 4. 

Premis Inclusius de l'Esport Català

  • Published in

Premios Raul Pinteno1El passat 1 de desembre de 2021 el Club Hípic Raúl Pinteño va ser guardonat a la Gala dels III Premis Inclusius de l'Esport Català, impulsats per @onatfundation amb el suport de la SGEAF.

Hyundai Motor España recolza una iniciativa social a Aiguaviva a través de Fornells Motor

  • Published in

Pinteno HundayHyundai Motor Espanya presenta "Tan gran com vulguis ser", una iniciativa social per premiar les persones que a través de petits gestos aconsegueixen millorar la vida d’altres. El projecte s’emmarca dins la campanya del Nou Hyundai i10.

Carla Onrubia i Fuerstenau, camí al Campionat d'Europa

  • Published in

carla onrubia y fuerstenauLa RFHE ha publicat el llistat de binomis seleccionats per a participar al Campionat d'Europa de Doma Paralímpica 2023, i la nostra amazona Carla Onrubia està entre ells.

Jornades de Doma Adaptada

  • Published in

JDA 6El proppassat cap de setmana del 5 al 7 dels corrents, al Club Hípic Raúl Pinteño a la Finca Can Garrofa d’Aiguaviva-Girona varen tenir lloc unes Jornades de Hipica Adaptada sota el lema “De la teràpia a l’esport”,

Presentació de la primera cadira de doma adaptada a Espanya

  • Published in

Silla Raul PintenoEl passat 30 de maig, el Club Hípic Raúl Pinteño d'Aiguaviva, va acollir la presentació del primer prototip de cadira de Doma Clàssica adaptada que es fabrica a Espanya.

Seminari de Doma Adaptada per a jutges

  • Published in

17538 1Dimarts 13 de juny a les 18h en Raul Pinteño, vocal de doma paralímpica de la FCH, realitzarà un seminari d'aquesta disciplina orientat a jutges.

Jornades d'Hípica Adaptada

  • Published in

Jornadas de Doma Adaptada Cat 2021 page 0001El Club Hípic Raul Pinteño, amb el suport de CRUYFF Fundation, MON de PRA Group i la FCH, organitza a les seves instal·lacions els dies 5, 6 i 7 de novembre, unes jornades de portes obertes per donar a conèixer la disciplina.

Beatriz Ferrer-Salat i "Delgado" Campions d'Espanya de Doma (2)

  • Published in

Beatriz-Ferrer-Salat-DELGADO Va finalitzar en el Centro Ecuestre Castilla y Leon de Segòvia el Campionat d'Espanya de Doma Clàssica i Adaptada 2019, amb un or i quatre podis per a la nostra delegació.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI