Jordi Rubió i Daniel Jesús Román, nous campions de Catalunya de Doma Paraeqüestre

  • Published in

podi paraequestreConjuntament amb el Campionat de Catalunya de Doma Clàssica, es va realitzarà una nova edició del Campionat de Catalunya de Doma Paraeqüestre, que també es va realitzar a les instal.lacions del CAVA a Sant Martí Vell (Girona).

 

jordirubioEn aquesta ocasió, únicament es van disputar dues categories i que van ser les corresponents a Grau II i Grau III. A la categoria destinada a genets de Grau II, Jordi Rubió es va tornar a proclamar Campió de Catalunya. Rubió que competia a lloms de B Orinosa, va obtenir la medalla d’Or després d’acumular un resultat final de 125.158%, superant a Pere Pasqual que muntant a Dardo, es va haver de conformar amb la medalla d’Argent despès de finalitzar el seu concurs amb un total de 120.586%.

 

Pel que fa a la categoria destinada a Grau III, el campió de Catalunya és el genet, Daniel Jesús Román, que torna a conquerir el títol català, en aquesta ocasió muntant a Polany de Aristos, i completant la seva participació amb un resultat final de 127.267%. 

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI