V jornades de portes obertes d'Hipoteràpia a E.P.C La Granja

  • Published in

cartelL’Escola Pony Club la Granja amb el suport de l’Ajuntament de Sant Miquel de Olèrdola organitza unes jornades de portes obertes de hipoteràpia dins les seves instal•lacions per, donar a conèixer aquesta disciplina i gaudir d’una sessió gratuïta.


En aquesta jornada, l’Escola Pony Club La Granja, donarà la possibilitat a 20 persones de poder gaudir d’aquesta activitat completament gratuïta. Aquestes persones seran seleccionades estrictament segons la seva patologia de base i sempre i quan no existeixi cap contraindicació mèdica, i un cop hagin fet la pre-inscripció al telèfon 692817753 (Mª Angeles Navas).


Un cop verificada la pre-inscripció, s’informarà a la família usuari quina és l’activitat proposada en funció del seu estat funcional o psíquic. La voluntat de la Direcció de l’Escola Pony Club la Granja es realitzar unes jornades de portes obertes trimestralment per poder donar al màxim de possibilitats de gaudir-ne a totes aquelles persones que ho vulguin i reuneixin els criteris definits.

Escribir un comentario


Código de seguridad
Refescar

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI