Nova estació de medició per a Ponis FEI

  • Published in

estacio de medicio per a ponis feiEn compliment de la normativa FEI 2024, tots els ponis que desitgin participar a una competició internacional hauran de comptar amb un certificat de medició FEI.

Estació de medició de ponis a l'Open Sports Club

  • Published in

ponisDissabte 27 de maig, entre les 8 i 9 del matí, es realitzarà  a l'Open Sports Club una estació de medició de ponis.

Campionats d'Espanya de Ponis 2023: Canvi de Dates

  • Published in

campionat d'espanya de ponis 2022 a SegoviaEl Centre Eqüestre CECyL a Segovia serà l'amfitrió dels Campionats d'Espanya de Ponis 2023, que es duran a terme del 22 al 28 de juny, dates alternatives a les inicialment aprovades (26 de juny al 2 de juliol)

Medaller del Campionat de Catalunya de Ponis 2023 - DC/CCE/SO

  • Published in

campionat de catalunya poni 2023Malgrat ser ajornat per les pluges a principis d'octubre, el passat cap de setmana més de 170 ponis de la disciplines de Doma, Salt i CCE, es van donar cita al Campionat de Catalunya de Ponis, celebrat al CAVA.

Convocada una jornada d’entrenament per a Ponis de S.O.

  • Published in

ponis de saltLa Federació Catalana d’Hípica organitza una jornada d’entrenament per a ponis de salt, que tindrà lloc a les instal·lacions de l’Open Sports Club de Barcelona, dissabte 27 de maig.

Dues amazones catalanes seleccionades per al Campionat d'Europa de ponis

  • Published in

vera meca y sophienhofs maroonDel 3 al 7 d'Agost se celebrarà a Polònia (Strzegom) el Campionat d'Europa de Ponis.

Els nostres binomis de Ponis no deceben al Campionat d'Espanya

  • Published in

IMG 4397Del 23 al 28 de juliol es va celebrar al Cecyl (Segovia) una nova edició del Campionat d'Espanya de Ponis. Els nostres binomis van aconseguir brillar a la disciplina de Doma, confirmant un any més el seu gran nivell.  

Convocatòria pel curs de tecnificació de ponis CCE

  • Published in

WhatsApp Image 2022 10 17 at 13.57.10 6La vocalia de Ponis de la FCH convoca al curs de tecnificació als següents binomis, d'acord als resultats obtinguts a les proves de les competicions del 2023.

Finalitza el Campionat d'Espanya de ponis amb les proves de CCE i Salt

  • Published in

Podio por equipos CCEDurant la tercera jornada del Campionat d'Espanya de Ponis, van començar les proves de doma del Concurs Complet, seguides per un cross molt exigent i finalitzant amb la prova de salt el dijous.

logo

Federació Catalana d’Hípica
CASA DE L'ESPORT
Rambla Guipúscoa, 23-25,
4a planta, porta E
08018 - Barcelona

Color I Color II Color III Color IV Color V Color VI